Categories Fitness

10 minuta kardio treninga bez teretane. Ovo je naša preporuka!

Poznati fitnes treneri smatraju da je za dobar kardio trening potrebno da posećujete teretanu i da budete pod nadzorom stručnog lica. To sigurno jeste istina, ali ukoliko mogućnosti za finansiranje ličnog trenera izostaje, onda ipak možete pokušati da pronađete odgovarajuće kardio vežbe koje možete raditi i u svojoj sobi.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Nesumnjivo je trening lakši kada je neko tu da vam govori na koji način da izvedete vežbu i da vas bodri u baš svakom trenutku. Trenerova podrška je pola posla – to najbolje znaju oni koji su makar jednom odlazili u teretanu.

Kardio vežbe odličan su pokretač energije i bilo bi dobro da ih radite što češće. Naravno, nisu pogodne za svaki trening, naročito kod onih koji se ne bave ozbiljnim sportskim aktivnostima poput profesionalnih sportista.

Kardio treninzi povećavaju izdržljivost, sagorevaju više kalorija, a mogu da se upražnjavaju na mnogo različitih načina, a takođe, mnogo je i različitih metoda za podizanje nivoa disanja i rada srca na duže vreme.

Mi smo pokušali da vam uštedimo novac, a pronađemo način da ostanete u kondiciji. Neka izgovori ostanu iza vas. Za početak ulkjučite Jutjub i pronađite bilo koji kanala profesionalnih trenera koji će vas sigurno naterati da se pokrenete. Ovo je naša preporuka, ali vi možete odabrati bilo koga ko vam odgovara – najvažnije je da aktivirate energetski sastav, zadužen za potrošnju masti. 10 minuta svakog dana imate, pa čak i u svom zgusnutom rasporedu, zar ne?

Srećno! 🙂

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA