Categories Blog

Street style: Budi jedinstvena uz ultimativni komad sezone

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Dok svi pokušavaju da budu jedinsveni u svojim kombinacijama, nekako se isprepliću sa ostalim i sve kombinacije postanu jedan veliki šablon. Dovoljno je jednom da se prošetate ulicama svog grada i shvatićete o čemu pričam, ili jednostavno otvorite Instagram. U ovonedeljnoj Street style rubrici prikazujem vam devojke koje su uspele da komade sezone prisvoje samo za sebe i sve to zahvaljujući jedinstvenom kombinovanju istih uz ostatak autfita.

Jednostavne zimske jakne i bundice, ove zime, potpuno su zamenile mekane jakne koje izgledaju kao krznasti duks. Ticija je odabrala jednu u maslinasto zelenoj boji, i kao savršen spoj uz nju, pridodala crvenu mini torbu i iste boje karmin.

Na Kristini vidimo tri ultimativna komada za sezonu. To su svakako ankle čizmice, milenial kaput i bordo mini suknja. Bordo boja je potpuno preovladala na suknjama, bile one kožne, pamučne ili plastičnog materijala.

Pre nego pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: Sve je kul dok ne postanemo pokretne novogodišnje jelke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA