Categories Inspiracija

Pokaži mi svoj radni sto, pa ću ti reći kakva si

Šoljica od kafe, koju ste jutros popili? Flomasteri na sve strane? Heftalica u boji? Razne sitnice na vašem radnom stolu mogu otkriti kakvi ste zapravo.

Foto: Pixabay

Nekoliko prljavih šoljica kafe
Drama za vas počinje već rano ujutro, bilo da je reč o prepirki s partnerom, neposlušnoj deci, pasivno-agresivnom cimeru, saobraćajnoj gužvi na putu za posao… Do osam sati ujutro vi ste već svašta proživeli i do detalja ćete to ispričati još pospanim kolegama.
S vedrije strane, stručnjak ste u vođenju posla dok ste još mamurni i u fioci radnog stola uvek držite ekstra majicu, haljinu ili par cipela. Takođe, znate sva najbolja mesta za after work zabavu.

Heftalica u boji
Mnogo vremena provodite surfujući po lifestyle portalima i maštate o tome da od svog profila na Instagramu napravite biznis. Redovno na društvenim mrežama objavljujete fotografije vaših naočara za sunce, uz šoljicu jutarnje kafe, koje pre toga dobro filtrirate. Glavna ste organizatorka žurki za vreme praznika i šaljete mejlove u kojime druge podsećate na rođendane kolega. Zbog toga vas svi vole.

Foto: Pixabay

Olovke u svim bojama
Ponosni ste na vaš profil na Instagramu i nije vam jasno zašto neki ljudi iz kancelarije nisu vaši sledbenici na društvenim mrežama. Uvereni ste da time oni gube. Stručnjak ste u spremanju zdrave hrane, znate da napravite keks bez glutena i svima govorite kako su palačinke od heljde odlične. Razmišljate o tome da različitim bojama označite police za knjige, jer će izgledati cool, a živcira vas kad jedini idejama pridonosite na poslovnom sastanku. Ipak, potajno i uživate u tome.

Podsetnik u kojem pišete sve što morate da uradite
Precrtavanje obavljenih zadataka u rokovniku vas ispunjava. Draže su vam knjige od papira od e-knjiga, kuvanje od ručanja u restoranu, odlazak u bioskop od gledanja filmova na Netflixu… Na posao radije nosite decentnu, klasičnu odeću nego krpice koje su u trendu. Drugi vas stalno pitaju da im preporučite dobro vino ili knjigu. Neki vas možda smatraju snobom, ali vi ste samo dama koja zna što voli.

Foto: Pixabay

Slike mačaka
Samoprozvana ste čudakinja u kancelariji. Sve govorite internet rečnikom i sve obaveštavate o novostima na Bijonsinom Instagramu. Verovatno radite u nekom društvenom mediju ili u firmi koja se bavi nekom drugačijom vrstom marketinga, gde možete biti čudni koliko želite i nazivati to ‘brendiranjem’.
Volite upečatljive ogrlice, helanke s printom, raduje vas da gledate kolege kako vas podcenjuju samo zbog toga što nosite ženstvene haljine. Niko vas ne smatra pretnjom, pa sa šefom možete da vodite pregovore o povećanju plate bez strepnje da će to kolege saznati.

Jedna olovka i gotovo ništa drugo
Mrzite svoj posao i jedva čekate kraj radnog vremena. Tokom pauze za ručak šaljete molbe za druge poslove. Umesto da obavljate radne zadatke većinu vremena provodite surfujući po internetu i održavajući svoj profil na LinkedInu. Živite dan po dan, a utehu pronalazite u jogi, meditaciji, kafi ili inspirišućim citatima. Povremeno sebi date oduška pa zaplačete na poslu u WC-u, a zatim se opet saberete.

Pročitajte i… Otkrili smo “recept” za sreću 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA