Categories Recepti

Spolja hrskav, a iznutra sočan: Probajte domaći hleb sa belim lukom i mocarelom

Verujemo da iako ga niste spremili, preko fotografije možete da osetite taj čarobni ukus istopljene mocarele i belog luka.

Foto: Coolinarija
Foto: Coolinarija

Savršenstvo!

Ako su ukućanoi već počeli da vas bombarduju pitanjima “šta ćemo za večeru” i “šta praviš danas”, imajte već spreman odgovor.

Sočan i preukusan hleb spremljen na sasvim drugačiji način, oduševi će ih, pa će iznova tražiti da ga pripremate. Osim toga, vama će olakšati jer za pripremanje ovog jela nije potrebno mnogo vremena.

Potrebni sastojci:

– 1 vekna hleba
– 100 g kačkavalja
– 100 g mocarele
– Mladi luk/bosiljak/ruzmarin
– 70 g putera
– 1 kašika susama
– 1 kašika lana

Pročitajte i… Šta da kuvam danas: Kako da napravite fine sosove

Priprema na sledećoj stranici…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA