Categories Stil života, Zvezde

Želite telo Žizel Bundšen? Nije lako, ali predstavljamo vam njen superplan ishrane

Piše: Maja Šarić, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Maja Šarić, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Telo je poput hrama. Ako volite i hranite svoje telo, možete bolje da se osećate – tvrdi Žizel Bundšen. A gotovo da ne postoji žena koja ne bi volela da ima telo kao ova seksi Brazilka. Ali, ni Žizel nema čarobni štapić kojim u tren oka njena figura postaje kao izvajana. I njoj je trebalo vremena da telo dovede do savršenstva, a održavanje postignutih rezultata takođe podrazumeva posvećenost. Žizelina tajna perfektnog izgleda leži u brižljivo planiranoj ishrani i dobrom detoks planu, koji sprovodi dva puta godišnje.

Tako da, ako je jedna od vaših novogodišnjih rezolucija – dovesti figuru u red pre proleća, onda je pravo vreme da se trgnete iz zimskog sna. Evo, kako vam plan ishrane Žizel Bundšen u tome može pomoći.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Pre svega, ne dozvolite da vas u startu obeshrabri saznanje da Žizel i njena porodica imaju ličnog kuvara, koji vodi računa o tome da se oni non-stop pravilno hrane i da baš ništa štetno ne unose u organizam. Vi, za raziliku od nje, svakako morate da brinete o tome šta ćete danas kuvati, samo što će ovoga puta vaš obrok biti veoma zdrav.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on


Manekenkin dan počinje u 6 ujutru, i to čašom tople vode sa isceđenim limunom, jer to pokreće digestivni sistem. Pola sata kasnije, pije svoj prvi voćni sok – obično od borovnice, akai bobica i jagoda, a malo posle toga pravi zeleni smoothie – u blenderu muti vitaminski napitak, isključivo od zelenog organskog voća. A onda sledi branč sa svežim voćem, jajima, avokadom, hlebom bez glutena i puterom od kokosa. Vikendom na taj meni doda i palačinke od žitarica.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on


I za užinu jede isključivo voće! Između doručka i ručka, napravi voćnu salatu uglavnom od sezonskog voća, koje raspoređuje u malim količinama kako bi obezbedila organizmu što veći unos vitamina.

Pročitajte i … Držala sam dijetu Kim Kardašijan 14 dana. I da, zaista sam smršala

Kliknite na sledeću stranicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA