Categories Ljubav

Vi mislite da je zaljubljen i da vas voli, a on perfidno manipuliše!

Znamo već da, od ružičastih naočara koje stavimo onog trena kada ugledamo muškarca o kojem smo sanjali čitavog života, nismo u stanju da vidimo našu vezu kakva zapravo ona zapravo jeste. Promaknu nam neke sitnice i mali znakovi koji ukazuju na to da možda i nije reč o ljubavi, već o nečemu drugom, daleko ozbiljnijem, iako na prvu ne izgleda tako. 

Foto: Pixabay

“Volim te” pre vremena

Koliko god ovo bile dve zlatne reči koje uistinu priželjkujete, ukoliko ih pak, muškarac izgovori nakon samo dve nedelje vašeg zabavljanja može pokazivati samo dve stvari: ili ne misli tako, ali iz nepoznatih razloga je to rekao, ili želi da vas što pre “prisvoji” samo za sebe, pa izgara u želji da vam stavi manipulativne okove.

Nema tajni

On želi da zna apsolutno SVE o tebi… Odmah. Upoznavanje traje neko vreme, a čovek koji odmah mora imati sve informacije verovatno vrlo brzo prestaje biti romantičan i postaje suviše naporan. Prirodno je da druga polovina žele i da ih za vas veže misterija.

Previše često zove

ili šalje poruke, svejedno. Iako je ovo možda tipično za sam početak veze, previše poziva ili poruka može značiti i da je muškarac nesiguran i da mu je potrebno stalno da ti daje do znanja da je tu, ili “te navikava” na učestale pozive kako bi mogao da ima kontrolu u potpunosti.

 

Ucenjuje lepim rečima

“Niko te neće voleti kao ja” ili “ja tebe volim više nego ti mene” i slične manipulativne floskule koje na prvu mogu izgledati simpatično, čak romantično i slatko, ali ako se zagrebe dublje ispod ovog ružičastog površnog sloja vrlo lako može preći u posesivnost.

Gde si?

Još jedna stvar koja se često smatra romantičnom, a zapravo je daleko od toga. Muškarac koji ima potrebu znati svaki tvoj korak najčešće smatra da je to njegovo pravo. Stalno “polaganje računa”, slanje lokacije, ili slično vodi ka lošem odnosu prepunom nepoverenja.

Pročitajte i… Ovo su rečenice koje će vam reći svi koji su srećni u ljubavi. Usvojite ih 


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA