Categories L&Z akcije

Upoznajte predavače Energize me Weekend-a: Tea Milanković

Lepota i Zdravlje i Immo Centar vas pozivaju na Energize me Weekend u okviru kojeg ćemo 29. i 30. jula imati priliku da od sertifikovanih instruktora naučimo brojne metode za lični razvoj!

Tea Milanković, energoterapeut i astrolog, pokazaće nam kako da energetske centre – čakre – dovedemo u ravnotežu i kako nam tapkanje može pomoći da se suočimo sa određenim emocijama.

Tea Milanković je profesionalni astrolog i praktičar energetske psihologije. Koautorka je knjige “Energetska psihologija – naučite svoju energiju da radi za vas”. Napisala ju je zajedno sa dr Leom Imširagić.

Više o samom programu možete saznati OVDE.

Na konsultacijama i predavanjima, kako individualno tako i u grupama, svakodnevno otkriva svu efikasnost i jednostavnost energetske psihologije u kombinaciji sa astrološkim tehnikama. Posebnu strast ima prema radu sa meridijanima tela i astrohealingom, gde podržava klijete i studente da pronađu put ka oživljavanju svojih najvećih potencijala.

Kako da se prijavite?

Na LZakcije@gmail.com, najkasnije do 26. 7, pošaljite nam podatke (ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon), kao i svoj recept za oslobađanje od stresa. Budite kreativni jer će on biti vaša ulaznica za Energy Day i Astro Day.

Požurite, u svakoj radionici ima mesta samo za deset čitateljki! Informaciju o tome da li ćete baš vi imati priliku da učestvujete u nekoj od radionica potražite 27. 7. na portalu lepotaizdravlje.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA