Categories Vesti

Sa naše majske modne liste: Kragna na poklon!

Šta da obučete kada želite da se izdvojite iz gomile? Modni novinar, stilista i di-džej Srđan Šveljo i u majskom izdanju magazina Lepota i zdravlje predstavlja najzanimljivije novitete modne scene regiona. Ko se sve našao na listi potražite u štampanom izdanju. A Srđan je, u saradnji s dizajnerom Svetozarom Živanovim pripremio malu igricu i poklon za jednu od vas.

Evo kako Srđan opisuje kragne by Svetozar Živanov: “Savršene su za spajanje nespojivog, za dodatak uz košulju, majicu, džins, haljinu… Specifičnim ih čini to što su unikatne. Uz jednu od njih u vašem garderoberu, i uz malo mašte, dobićete neverovatne stajlinge.”

 

Hajde da se igramo! Šta treba da uradite da biste ušle u konkurenciju za ovo darivanje? Kliknite za nastavak…

14 komentara

 1. Kreativnost je u svakom danu naci svoje sunce, svoj osmeh i podeliti svoju ljubav, preneti pozitivnu energiju na sve oko sebe 🙂

 2. U nagradnoj igri FunFun u kojoj se dobijao preradjeni prsluk od jeans jakne, koju bi Srdjan Sveljo remiksovao, ja sam bila dobitnik. Medjutim,jos uvek nisam poslala jaknu,a proslo je vec par meseci. Slala sam Vam mailove, ali niko nije odgovorio na to da li jos uvek mogu da je posaljem. Ne morate objaviti moj komentar,samo mi posaljite odgovor na mail : milojkovic.katarina94@gmail.com.
  🙂

 3. Kreativnost je kada prstima “crta” nevidljive pejzaze
  po mojoj kozi i kada ih ja sklopljenih ociju vidim.

 4. Kreativnost je sposobnost da iz nečeg izuzetno jednostavnog napravite nešto posebno, nešto jedinstveno i drugačije. Nešto čemu će se svi diviti, za čim će svi uzdisati i svi želeti da sa time koketiraju na svoj način. Kreativnost je stanje uma koji dozvoljava da svoje ideje pretvaramo u magiju…

 5. Kreativnost je stvaranje 2 dinara od jednog, naći načina da se prehraniš a da ne sahraniš sve svoje slobodno vreme, uz to da na kraju dana osećaš da si uradio nešto lepo i korisno. Praktično, kad u pun raspored obaveza udeneš maštu i volju i nekako stvoriš vreme za uživanje (sa porodicom, prijateljima ili samim sobom), ti si kreativan.

 6. Kreativnost je kada stvoriš nešto tako što si pustio mašti na volju, a da pri tome poseduješ dovoljno mudrosti pa ne odeš u krajnost odnosno u ludost :). I kada stvoriš nešto novo, a da pri tom ne uništite nešto drugo. Kreativnost je način da odraziš sebe.

 7. „Kreativnost je gledanje u nešto što su svi videli, te razmišljanje na način na koji niko drugi nije mislio“

 8. Mislim da smo svi imamo potencijal i posedujemo određeno bogatstvo idejama. U svemu što radimo prožima se manja ili veća potreba za kreativošću. Ono što nas razlikuje je potencijal da realizujemo naše zamisli i pretvorimo ih u delo.Često od ničega da napravimo nešto.

 9. Kreativnost je…kada od papira napraviš cvet,od reči napišeš pesmu.Od rečenica ,,stvoriš” knjigu.Kreativnost kada imaš maštu i tu maštu ,,upotrebiš” na najlepši mogući način.Kreativnost je…moj način života.Kreativnost je kada deo maštanja postane nešto, a to nešto posebno i lepo.Najlepše.

 10. Za mene je kreativnost ono sto uspevam svakog dana da postignem! Mozda neko vezuje kreativnost iskljucivo za umetnost i modu. E pa ja ne! Kreativnost mi je kada uspem od 3 sastojka da napravim kolac koji ce oduseviti moju cerkicu i supruga. Kada iz polupraznog frizidera napravim rucak da polizes prste. Kada od starih farmerki napravim super moderni sorts. Kada sa cerkom umesto pravim origami igracke koje ce joj zameniti skupe skupe igracke iz radnje. Kada od stare komode napravim radni sto. Kada suprugu priredim romanticni vikend kod kuce, tako sto kucu preuredim da lici na hotel.

 11. Danas je našu pažnju skrenjuo komentar koji je poslala Katarina. Ona dobija ovu zanimljivu kragnu, a uz novi broj L&Z ide i novi poklon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA