Categories Šoping preporuka

Ovih pet stvari svaka zaposlena žena mora imati

Zaposlena žena uvek mora izgledati dobro i osećati se dobro u svojoj garderobi. Poslovni dres kod mora biti ispoštovan, kao i ženska potreba za praćenjem trendova. Ono što gotovo uvek predstavlja problem jeste manjak vremena koje možemo posvetiti kupovini i sklapanju dobrih odevnih kombinacija za radni dan.

Upravo je ovo razlog da vam svakodnevni posao olakšamo. Pored poslovnih klasika koje svaka od vas poseduje pripremili smo vam pet bejzik komada sa modernim osvrtom. Evo i koji su…

PANTALONE SA POJASOM

Široke sečene nogavice, falta, krući materijal koji savršeno pada niz nogu i daje odličnu formu, a pre svega visoki struk sa pojasom koji pokriva ama baš svaki nedostatak u tom predelu razlozi su da nabavite ovaj trendi model. Neutralne boje poput sivih i smb nijansi naspram sumornih zimskih boja daće dašak živosti vašem izgledu. Uz njih možete nositi komotnije ili potpuno uske bluze uvučene tako da, zajedno sa pojasom zaista ističu struk. Odgovara im ravna obuća jednako kao i visoke potpetice, potrebno je samo da se vide gležnjevi.

Foto: H&M

BLUZA SA KARNER RUKAVIMA

Bela bluza je must have, ali ako minimalističkom dizajnu dodate duskretne karnere na rukavima dobićete potpuno novu dimenziju. Ovaj element oplemenjuje izgled i čini ga modernim, a da nimalo ne remeti poslovni duh i univerzalnost bluze. Možete je nositi uz sve, a ono što je čini drugačijom jeste što ispod klasičnog sakoa sa podvijenim rukavima izviruju dunamični i ženstveni elementi. Vaš klasičan izgled uz ovakvu bluzu momentalno će postati drugačiji.

Foto: Mango

DUGAČKI SAKO

Dugačka, ležerna varijanta sa jednim dugmetom ne izgleda previše strogo, a opet snažno i moderno. Ovakav model, naročito ako ima produžene revere veoma izdužuje figuru, da nadomesti komociju koja ne ističe struk. Možete ga nositi uz usko ili široko, kratko ili dugačko – nema opcije koja nije dobra. Trendi košulje i bluze sa karner rukavima zahtevaju da se ti karneri vide, pa je model sa tričetvrt rukavima ovde pravi izbor.

Foto: Mango

Pročitajte i…Mala istorija velikog brenda

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA