Categories Psiha

Znakovi koji pokazuju da će vam se život uskoro promeniti

Mada je manifestacija onoga što želite najočigledniji znak da “zakon privlačenja” radi za vas, svemir šalje suptilnije signale da ste na pravom putu. Mnoge od najuzbudljivijih priča ovenčanih uspehom imaju određene zajedničke ključne znakove. Evo na koje znakove treba da obratite pažnju.

Foto: Thinkstock

1 Primećujete broj 1. Taj broj ima snažnu povezanost sa konceptima autonomije, novih početaka i vaše moći da stvorite sopstvenu stvarnost. Obratite pažnju dok gledate ove brojeve – često će se pojaviti upravo onda kad imate nove ideje o onome što želite da preduzmete.

2 Žmarci ili trnci. Kad se to dogodi, a niste prehlađeni, znači da su vaše telo i podsvest usklađeni sa nečim važnim u vašem okruženju, da prikupljaju obećavajuću promenu u vašoj vibraciji.

3 Duga i formacije oblaka. Priroda vam takođe može pružiti signale koji pokazuju da ste na dobrom putu sa “zakonom privlačnosti”. Ako vidite dugu, budite sigurni da se približavate svom cilju. Odvojite trenutak, pogledajte u nebo i razmotrite oblike oblaka. Ako vidite nešto pozitivno, kao što je zvezda, srce ili čak i nešto što izgleda kao stvar koju najviše želite, to je još jedan pozitivan signal.

4 Viđate svoje inicijale. Oni se mogu se pojaviti na raznim mestima, na primer na registarskim tablicama, u lišću čaja i slično. Uglavnom, što češće viđate inicijale, to je jača dvosmerna veza između vas i energije svemira.

5 Viđate ponavljajuće uzorke brojeva. Iako je broj 1 najznačajniji koji možete videti da se ponavlja, bilo koji ponavljajući sled brojeva govori da “zakon privlačenja” radi za vas.

6 Smirenost. Ako se osećate mnogo mirnije u poslednje vreme, a ne postoji očigledan razlog za to, znači da ste primili znakove koji govore da je vaša vibracija usklađena s vibracijom kosmosa. Kad god radimo ono za šta smo rođeni da radimo – stvari koje nam donose najviše inspiracije i zadovoljstva – tada vlada osećaj mira.

7 Doživljavate “déjà vu”. To iskustvo doživljavate kada zaista nađete svoje mesto u svetu. Takođe, možete izvući preciznije zaključke zavisno od toga kada se “deja vu” javlja. Ako i dalje budete imali ove epizode na određenom mestu ili u društvu određene osobe, razmislite kako ta lokacija ili pojedinac može dati dodatni podsticaj na ostvarenju vaših ciljeva.

Pročitajte i … Postanite i ostanite najbolja verzija sebe!

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA