Dnevni horoskop za 26. avgust: Usijane emocije dovode do svađa

by | avgust 25, 2022
dnevni horoskop za 26. avgust

Kvadrat između Urana i Venere dovodi emocije do ključanja. Pripazite!

Dnevni horoskop za 26. avgust

 

OVAN

Da li se osećate kao da vas podcenjuju, Ovnovi? Ako vas danas čekaju neki pregovori, budite sigurni da nećete baš biti oduševljeni ponudom. Odredite svoju donju granicu za prihvatanje i ne idite ispod nje, makar vam sve iskliznulo iz ruku. Jednostavno, ne prodajite se za manje nego što vredite, bilo koja oblast života da je u pitanju.

 

BIK

Ovaj specifični odnos Venere i Urana koji je u vašem znaku, testira vašu odlučnost do krajnjih granica. Vaše će odluke preispitivati svi iz vaše okoline, a ni okolnosti baš neće ići na ruku, niti vam biti podrška. Ipak, ako ste uvereni da ste u pravu ili ako se borite za nešto što vam znači, ne odstupajte – istrajte.

 

BLIZANCI

Današnji raspored zvezda tera vas da dokažete svoje sposobnosti. Osećaćete izuzetak pritisak, očekivaće se da u jako kratkom roku realizujete skoro nemoguće i vi ćete to uspeti. Istina, moraćete da se pouzdate u uradi sam sistem i da se snalazite, ali ako ste ikada uspešno položili test, to će biti danas.

 

Dnevni horoskop za 26. avgust – RAK

Danas će vam trebati pomoć i to nekoliko ljudi, ali nemojte očekivati da će sve proteći glatko. Izgleda da ste, u poslednje vreme, vrlo često zvali ljude u pomoć i da su vam sada resursi u ovom pogledu prilično suženi. Možda je krajnje vreme da angažujete profesionalca i da se posao u koji ste se upustili napokon završi.

 

LAV

Zvezde vas podižu u nebesa, ali vaš unutrašnji saboter mogao bi danas ozbiljno da vam naudi. Uložili ste u projekat krv, suze i znoj i imate svako pravo da se njime ponosite. Iz nekog razloga, preciznije: zbog odnosa Venere i Urana, može vam se dogoditi da se preplašite u poslednjem trenutku. Ne dozvolite da to pokvari sve.

 

DEVICA

Morali bi danas da skinete te ružičaste naočari, Device i da se suočite sa činjenicom da ljudi nisu savršeni. Lepo je što u svima želite da vidite najbolje, ali ponekad bi zaista trebalo da verujete svojoj intuiciji i da povučete granice. Ono o čemu danas pričamo nije zaslužilo da se preko toga pređe lagano.

 

VAGA

Kvadrat između Urana i Device sugeriše da biste se mogli razočarati u nekoga iz svog bližeg kruga. Niste očekivali prljavu igru, ali šta je tu je – okolnosti nisu te koje možete da kontrolišete, možete da upravljate samo svojim postupcima. Zato ne dozvolite da vas ovo izbaci iz igre, nego nastavite u svom stilu.

 

ŠKORPIJA

Ne dajte da vas okolnosti izbace iz takta. Planirali ste danas počnete sa nekim aktivnostima, sve je bilo spremno, a onda stižu neočekivane i ne baš lepe vesti. Nemojte da vaš bes odnese krov na zgradi, niti da plati prenosilac poruke. Shvatite da su planete ovo organizovale, primirite se i sačekajte bolju priliku.

 

Dnevni horoskop za 26. avgust – STRELAC

Vreme je da pobedite anksioznost i da postavite da teška pitanja. Dugo se već borite sa određenim ljudima, situacijama i okolnostima i sada je krajnje vreme da to razrešite, a hrabrost i komunikacija su jedini pravi put. Ne brinite, Strelčevi, biće sve u redu, samo skupite dovoljno hrabrosti.

 

JARAC

Iskrenost je odlična osobina, ali nekada ume da bude ubojito oružje. Neće svima odgovarati da čuju golu istinu, pogotovo ako je ne izložite uz svo razumevanje situacije. Saznajte prvo da li vaši prijatelji žele da znaju vesti, da li su spremni za njih. Nekada istina izaziva više štete nego koristi. Čekajte njeno vreme.

 

VODOLIJA

Jedno prijateljstvo vam se može naći na ivici. Preprika oko jednog teoretskog pitanja može da dovede do ozbiljnog usijanja i rasprave na ivici svetskog rata. Povucite se u svoj ugao Vodilije, obuzdajte karakter i dozvolite sebi da procesuirate svoje emocije. Sačekajte jedan dan, subota će biti mnogo pogodnija za razgovore.

 

RIBE

Bez panike, Ribe. Jeste, život vam je bacio pred noge ne baš divnu situaciju i vi morate da je rešavate, ali nije baš ni potpuna katastrofa. Ovo su ipak samo nepredviđene životne okolnosti koje se događaju svima i ako budete pravili suviše drame samo ćete trošiti energiju na pogrešan način.

Stiže retrogradni Uran 2022: Budi unutrašnje buntovnice i izaziva potrese u vezama

fizkes/gettyimagesplus