Holivudske lepotice koje su se opredelile za prirodno starenje

by | 16 marta, 2020
Salma Hajek, Lepota i zdravlje

Sve su nam dostupnije plastične operacije i korekcije koje usporavaju starenje. Mnoge žene biraju da ne stare prirodno, već da mladost zadržavaju veštačkim putem. Nije teško razumeti ih. Međutim, među poznatim ličnostima, holivudskim glumicama proširio se novi trend – „trend prirodnog starenja“.

Svojim sadašnjim izgledom one ohrabruju sve žene u svetu i poručuju da je svako doba lepo, da je celulit normalna pojava, da bore ili seda kosa mogu postati vrlina. Neke od najpoznatijih dama koje se za to zalažu ćemo vam predstaviti u daljem tekstu.

Eva Longorija se opredelila za prirodno starenje

„Očajna domaćica“ glumica Eva Longorija možda izgleda egocentrično i kao predvodnica svih trendova, ali to je samo delimično tačno. U pogledu izgleda za Evu je prošlo vreme silikona i za nju važi pravilo da je prirodna lepota prelepa u bilo kom životnom dobu.

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Salma Hayek se opredelila za prirodno starenje

Salma Hajek je ista ona lepotica tamne kože i smeđih očiju, kao i pre dvadeset godina kada je sa zmijom plesala u filmu „Od sumraka do svitanja“. A verovali ili ne već je napunila 52 godine. Ona smatra da rezultati injekcija i plastične hirurgije nisu uvek tako lepi kao što se čini na prvi pogled, pa bira visokokvalitetnu profesionalnu negu, masažu, pravilnu ishranu i sport kao glavne načine borbe za mladost i lepotu, piše grazia.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on


Meril Strip se opredelila za prirodno starenje

Meril Strip je u svojim poznim godinama traženija nego u mladosti. Uprkos činjenici da je ova Oskarom nagrađivana glumica, u mladosti bila prava lepotica, s godinama je probudila pravu žensku magiju. Meril je po ukusu mnogih muškaraca, i dalje je prekrasna, zavodljiva, a ima 69 godina! Čist dokaz da vam plastika nije potrebna, već da ste najlepše kakve jeste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep) on


Kejt Blanšet se opredelila za prirodno starenje

Još jedna holivudska diva, Kejt Blanšet prirodno se prirodno o svojoj lepoti. Štaviše, s godinama je Kejt postala posebno šarmatna, a njena karijera je išla samo uzbrdo. Ona je od onih žena koje održavaju svoju  prirodnu lepotu pravilnom ishranom, jogom i plivanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cate blanchett (@cate_blanchettofficial) on


Džulija Roberts se opredelila za prirodno starenje

„Lepotica“ za sva vremena Džulija Roberts uverena je da je sve što je prirodno samo po sebi lepo. Ona je feministkinja i za nju, pitanje prirodnog starenja čak i nije pitanje! Gledajući Džuliju Roberts nemoguće je ne složiti se sa njom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on


Šeron Stoun se opredelila za prirodno starenje

Šeron Stoun je bila seks simbol 90-ih i san miliona muškaraca. Ona je među holivudskim damama najveći zagovornik prirodnog starenja. Iako se danas Šeron Stoun pojavljuje mnogo ređe nego pre 20 godina, njen nastup na bilo kom društvenom događaju sam po sebi je važan događaj. Gospođica Šeron Stoun je prešla 60 godina, ali nikada nije požalila što nije požurila na kliniku za plastičnu hirurgiju u nadi da će vratiti prošlost. Glumica se šali da voli svaku boru, jer su one odraz životnog iskustva! Koristi kreme za koje joj je recepte dala majka, zdravo se hrani i često vežba.

Starite dostojanstveno, kao Šeron Stoun

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Foto: Guliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.