Šta nam donosi Merkur u Ribama: Prognoza za svaki horoskopski znak

by | februar 24, 2024
Šta nam donosi Merkur u Ribama: Prognoza za svaki znak horoskopa; zabrinuta žena čita nešto na telefonu

Juče je glasnik bogova ušao u poslednji znak horoskopa – što znači da nam neće biti nimalo dosadno. Šta nam donosi Merkur u Ribama?

Merkur u Ribama uopšte nije Merkur! Merkur je poznat po svojoj okretnoj i inteligentnoj prirodi. Ali kad boravi u Ribama, njegovo rasuđivanje je prigušeno. Ribe govore o potpunoj predaji na duhovit način, a to je suprotnosti s prirodom Merkura. Čak je i retrogradnost Merkura bolja od tranzita u Ribama. Pogrešne procene, letargija, pogrešna komunikacija ili potpuni nedostatak istih dovešće vas do mnogih odluka zbog kojih ćete kasnije požaliti.

Industrije vezane za putovanja neće imati veliki napredak. Saobraćajne nesreće se mogu povećati zbog nepromišljene vožnje. Izdavačka industrija će doživeti zatišje u aktivnostima.  Uzdržite se od aktivnosti koje se odnose na tu oblast tokom ovog tranzit. Sreća što je ovaj Merkurov tranzit prilično kratak…

Članak se nastavlja posle reklama

Šta nam donosi Merkur u Ribama: Sreća pa kratko traje…

Ovan

Greške u komunikaciji su sasvim izvesne dok Merkur bude boravio u Ribama. Dobro pazite šta potpisujete, kome šaljete poruke i mejlove. Osim toga, sasvim je moguće da će se u ovom periodu stvoriti i neka neprijateljstva. Tolerancija će vam biti na minimumu. Mogući su i problemi sa komšijama, gubitak mobilnog telefona, komunikacija sa inostranim partnerima biće otežana. Ako ste planirali odlazak u inostranstvo, to se verovatno neće realizovati.

Bik

Dragi Bikovi, narednih par nedelja biće baš turbulentno. Komunikacija s prijateljima može biti ometana na više načina. Moguće da ćete se zaljubiti u pogrešnu osobu. Vaša procena o prijatelju može biti pogrešna. Nećete dobiti zahvalnost koju ste očekivali za svoj kreativni rad. Nećete uspeti da unovčite svoje talente. Nerzumevanje na svakom koraku… Moraćete da radite za kikiriki tokom ovog vremena jer nećete imati hrabrosti da pregovarate za veću platu.

Blizanci

Neće vam se raditi ali ćete morati i to će vas silno nervirati. Dok Merkur bude boravio i Ribama, bićete stalno pogrešno shvaćeni. Takođe možete biti pogrešno usmereni. Zato se potrudite da svu poslovnu komunikaciju obavljate putem mejla kako biste imali dokaz kad vas prozovu, a niste krivi. Biće vam teško da uskladite poslovne i privatne obaveze. Tokom ovog perioda osećaćete se umorno i demotivisano. Ako tražite posao, teško da ćete naći valjano ili ćete morati mnogo da putujete zbog posla.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak

Ako ste planirali put u inostranstvo u ovom periodu, očekujte razna neprijatna iznenađenja.  Nerazumevanje sa bliskim ljudima, naročito sa starijim, muškim članovima porodice je sasvim izvesno. Trebalo bi da izbegavate da nosite zelenu boju i izbegavajte sredu za donošenje bilo kakvih važnih odluka. Uvek tražite drugo mišljenje, šta god da je u pitanju, dok Merkur plovi kroz Ribe.

Lav

Tokom ovog Merkurovog tranzita u Ribama, možete bez razmišljanja upasti u dugove i stvoriti sebi bespotrebne probleme. Ne zalećite se, ne potpisujte nikakve ugovore a da prethodno niste analizirali svaki detalj. U ovom haotičnom periodu možete pronaći različite izvore prihoda, ali sve vreme ćete rasipati novac kao da pada s neba. Pazite koga ogovarate sa prijateljima. Izdaće vas istog trena. Moguće su nesuglasice sa članovima uže porodice.

Članak se nastavlja posle reklama

Šta nam donosi Merkur u Ribama: Devica

Budite pažljivi u ophođenju sa supružnikom jer se nesporazumi mogu pojaviti niotkuda kada je Merkur u Ribama. Verovatno će leteti perje na sve strane. Ovih par nedelja bićete skloni tome da sve vidite crno i uočavaćete samo mane. Mogući su i problemi na poslu, kao i promena posla. Ne donosite ishitrene odluke! Ne dajite otkaz na poslu ako niste već pronašli drugi. Finansijski uspeh će vam izmicati. Zanemarićete svoje obaveze na poslu što će uticati na vašu reputaciju. Možda ćete brzopleto prekinuti svoju ljubavnu vezu.

Vaga

Tokom ovog Merkurovog tranzita u Ribama, možete otkazati putovanje u poslednjem trenutku što će vas koštati. Nemojte se takmičiti ni sa kim. Možete pretrpeti velike gubitke zbog svoje impulsivne prirode. Nedostajaće vam rutina i odlučnost da povratite svoje zdravlje koje bi moglo da nastrada zbog nervne iscrpljenosti. Tokom ovog perioda možda ćete morati da obavite brojne zdravstvene preglede koji će vas koštati bogatstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Tokom ovog tranzita Merkura u Ribama biće vam teško da se otvorite i izrazite svoja osećanja prema partneru. Opašće vam samopouzdanje i možete lako utonuti u melanholiju. Možda ćete imati poteškoća da dobijete novac koji ste s pošteno zaradili iz neočekivanih razloga. Neplanirani troškovi su sasvim izvesni. Biće vam jako dosadno i izgubićete interesovanje za hobije koji vas zanimaju.

Strelac

Ovaj tranzit Merkura u Ribama doneće porodične nevolje. Nećete moći da se fokusirate na svoj posao. Bićete daleko od kuće neko vreme. U ovom periodu moguće su ozbiljne svađe s bračnim partnerom. Borićete se da uspostavite ravnotežu između privatnog života i posla. Na poslu ćete praviti greške koje će vas koštati reputacije. Trebalo bi da budete oprezni da donosite mudre odluke kada je u pitanju vaša porodica. Imajte na umu da je komunikacija ključ za izgradnju zdravih odnosa.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Merkurov tranzit kroz znak Riba doneće lošu komunikaciju sa šefovim. Čuvajte svoj mobilni telefon, možete izgubiti neke vitalne podatke. Napravite na vreme rezervnu kopiju važnih podataka. Pokušajte da budete što ljubazniji i precizniji u komunikaciji. Moguće je da ćete morati da odete na neplanirani put. Neprijatelja vam neće faliti zbog loše komunikacije i grubih reči. Vodite računa o tome šta objavljujete na društvenim mrežama.

Vodolija

Ovaj tranzit Merkura u Ribama doneće vam silne nevolje zbog vašeg jezika. Trebalo bi da budete posebno oprezni dok razgovarate sa svojim partnerom. Nađite vremena za porodicu i prijatelje. Moguće je trovanje hranom. Kajaćete se zbog onog što ste nehotice rekli. Imaćete problema sa članovima porodice koji će vam oduzeti duševni mir. Brinućete o glupostima, a i samopouzdanje će vam biti poljuljano. Budite oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata.

Ribe

Malodušnost, pesimizam i brige obeležiće ovaj Merkurov tranzit kroz vaš znak. Nećete baš biti raspoloženi za partnera u ovom periodu. Mogući su i problemi sa kolegama, teško ćet u ovom periodu imati razumevanj i vi za njih i oni za vas. Ispostaviće se da neke vaše poslovne ideje uopšte nisu profitabilne na duge staze. Kritike će vam jako teško pasti i znatno će poljuljati vaše samopouzdanje. Bićete jako psihički iscrpljeni.

Članak se nastavlja posle reklama
fizkes/gettyimages.com