Glavni kompleksi muškaraca Zodijaka: Šta je njihov najveći strah?

by | maj 28, 2024
Kompleksi muškaraca Zodijaka

Nisu žene jedine koje brinu o mišljenju drugih. Ovi kompleksi muškaraca Zodijaka su itekako postojeći i u velikoj meri određuju njihovo ponašanje.

Poznato je da su muškarci veoma ponosni i da nikada neće priznati svoje strahove ni u kom slučaju. Međutim, jasno je da i oni imaju komplekse i ako budete nepažljive, mogle biste da ih uvredite, a da to ga niste ni svesni.

Koji su glavni kompleksi muškaraca Zodijaka?

Ovan

Ovan se uvek trudi da bude najbolji u svemu, pa im je važno da konstantno imaju potvrdu da to zaista jesu. Za njih je veoma neprijatna pomisao da bi se mogli naći po strani. Oni pristaju samo na najbolji posao, najlepšu ženi i najmoderniju jaknu.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Proračunati muškarci Bikova se najviše plaše siromaštva. Oni često razmišljaju o tome gde da dobiju dodatni novac. Vole da zarađuju i znaju kako to da urade. Međutim, čak i kada su u potpunosti finansijski stabilni, to im neće dati mir. Oni će i dalje gledati kako da donesu još novca.

Kompleksi muškaraca Zodijaka: Blizanci

Naizgled veseli i društveni muškarci Blizanci izgledaju kao površni i laki ljudi. Duboko u sebi, oni sanjaju o tome da im se svi oko njih dive. Blizanci su sebični i ponosi i često će da urade bilo šta kako bi dobili odobravanje koje žele od javnosti.

Rak

Ranjivi muškarci Rakovi žive u konstantnom strahu da su dosadni i nezanimljivi pojedinci. Oni se odlikuju svojim tajnovitim i vrlo sumnjičavim raspoloženjem i muče se unutrašnjim kompleksima. Njih mogu mučiti razne sitnice, od finansijske situacije do sopstvenog imidža.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Muškarac Lav će se najviše plašiti toga da nije savršen. Oni uopšte ne sumnjaju u svoje izuzetne sposobnosti, ali se ponekad prepuste tužnim mislima. Muškarci u ovom znaku su navikli da sijaju, osvajaju i demonstriraju visok standard.

Devica

Device najviše strahuju od toga da se razbole. Oni su previše osetljivi na svoje zdravlje i često će gledati medicinske programe i čitati knjige slične tematike. Muškarac u ovom znaku stalno traži simptome raznih bolesti, nakon čega ulaže neverovatno napore da se izleči.

Članak se nastavlja posle reklama

Kompleksi muškaraca Zodijaka: Vaga

Tokom svog života, Vage traže harmoniju i ravnotežu. Oni ne pronalaze idealne sastojke za svoj mir i onda postanu uznemireni i venu. Muškarci u ovom znaku sanjaju o tome da svet učine malo boljim mestom, vide lepotu u svemu i veoma su zabrinuti ako nešto ne ide po planu. Oni ne prestaju da se muče brigama ako njihov život nije tako skladan.

Škorpija

Spolja su hladni i čvrsti, ali se oni zaista boje da ostanu sami. U dubini duše sanjaju da pronađu veliku ljubav sa kojom će živeti ceo život. Na putu do cilja, ovaj znak je spreman da organizuje beskrajne testove za svoje izabranice, muči ih ljubomorom, a potom ih napusti. Ovakvim ponašanjem Škorpije u stvari žele da pronađu idealnu ženu.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

U pokušajima da budu u pravu, muškarci Strelčevi su spremni da uđu u sukobe sa drugima dok ne promuknu. Njima je neverovatno teško dokazati da svi greše ponekad. Zbog toga će oni poricati da greše dok ne budu plavi u licu i da ne bi izgubili obraz u prljavštini. Tek kada ostanu sami sa sobom, pokušaće da objektivno sagledaju situaciju.

Jarac

Jarčevi su porodično orijentisani i veoma verni i postavljaju stroge zahteve svojim najmilijima. Muškarcima u ovom znaku je potrebna apsolutna vernost, ali čak i sa takvim ljudima u blizini, oni pokazuju nepoverenje.

Članak se nastavlja posle reklama

Kompleksi muškaraca Zodijaka: Vodolija

Izvanredne i ekscentrične Vodolije nisu stvorene za svakodnevni dosadni život. Muškarac u ovom znaku žudi za stalnom avanturom, promenom događaja i uzbudljivim dešavanjima. Ako to nije slučaj, oni se osećaju tužno i dosadno. Često odlazi u lutanja kako bi uneo raznolikost u svoj običan život.

Ribe

Ribe se takođe teško uklapaju u svakodnevni ritam. Kao veliki sanjari i romantičari, oni sanjaju bajku u stvarnosti. Međutim, zbog prirode muškaraca ovog znaka, oni dugo ne mogu da dostignu svoj cilj jer se u tom procesu raspršuju po sitnicama. Pošto ne ostvare svoj veliki san, oni grade zamkove u vazduhu i tako ispočetka.

STEEX/GettyImagesPlus