Lep osmeh, elegantne ruke, dug vrat: Žene rođene u ovom znaku su pravi magneti

by | 15 maja, 2016

One imaju izraženi dar komunikacije i privlače pažnju muškaraca gde god da se pojave. One su po prirodi kokete, vole da flertuju, ali su lojalne i odgovorni partneri i članovi porodice. One znaju kako da vole druge svim srcem, ali nastoje da budu voljene i cenjene zauzvrat. Jedina mana ovih žena je što mogu biti pomalo sebične. To je žena rođena u znaku Vage.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

One su osetljive, fer, inteligentne, ženstvene i svestrane. Kao prijatelji su lojalne i spremne da pomognu u svakom trenutku.

Pročitajte i… Zašto je važno da u svom okruženju imate svaki znak zodijaka?

Šta još karakteriše ženu Vagu pogledajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Žene Vage znaju kako da budu zahvalne i da cene rad drugih ljudi. Vredne su i marljive i ponekad ne daju sebi dovoljno vremena da se odmore. Oni su svesne svojih sposobnosti i talenata, ali nisu sujetne.

Pročitajte i… Top 12 astro saveta za bolji seks

Na poslu, žene Vage ostvariće dobre uspehe kao diplomate u odlučivanju i nastoje da po svaku cenu ostvare svoje ciljeve. One su srećne kada je njihov trud jasno cenjen i u tim radostima često su same. Kao žene su zadovoljne i srećne i njihovi partneri su stalni izvor lojalnosti, dobrog raspoloženja i ljubavi. Kao majke su vesele, odgovorne i dovoljno stroge i kao takve donose sreću svojoj porodici.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.