Najsrećniji horoskopski znaci: Oni imaju šanse za dobitak na lutriji

by | 15 oktobra, 2023
najsrećniji horoskopski znaci

Verovatno ste bar jednom poželeli da ubodete sedmicu na lotou, ali ste zastali i pomislili – nisam ja te sreće. Da li ste sigurni? Ko su najsrećniji horoskopski znaci? 

Ako vas zaista zanima da li ćete imati sreće u životu, tvrde astrolozi, trebalo bi da pogledate gde vam leži Jupiter. Uz to, nije zgoreg proveriti ni kakvo je stanje u kućama koje najavljuju iznenadne novčane dobitke poput pete ili osme. Osim toga, postoje određeni tranziti koji mogu doneti osobi više sreće nego obično! Postoje mnoge varijable koje ulaze u izbor najsrećnijih – astrologija je ipak proučavanje i sudbine i bogatstva.

Ali! Ako hoćemo da vidimo ko su najsrećniji horoskopski znaci, mogli biste se iznenaditi. Jarac i Ribe imaju indikacije u solarnoj karti koje bi ih prirodno učinile srećnim.

Najsrećniji horoskopski znaci

Najsrećniji horoskopski znaci: Jarac

Jarčeva peta kuća obično pada u znak Bika koji je uzemljeni, fiksni zemaljski znak koji signalizira najbujniji i najizdašniji deo proleća. Poput bika koji udobno leži na otvorenom polju, Bik takođe može biti spor i tvrdoglav. Zbog ovog uticaja Bika, Jarčevi su izbirljivi u pogledu onoga čemu se prepuštaju i žele samo najbolje. Jarčevi neće da kupuju loto tikete jer oni u to ne veruju, ali će iskoristiti svoju utemeljenu intuiciju da učestvuju u takmičenjima u kojima se osećaju dobro zbog pobede. Recimo, Jarac je horoskopski znak koji je najzastupljeniji u pobednicima Survivora.

Najsrećniji horoskopski znaci: Ribe

Peta kuća Riba leži u znaku Raka- znaka koji označava početak leta.Ribe su već izuzetno intuitivne, ali njihovo peto polje u vodenom znaku Raku čini ih posebno osetljivim na oseke i plime sreće. Ako samo pripaze na svoju imtuciju, Ribe bi mogle itekako da se obraduju igrajući lutriju.

2 znaka koji treba da izbegavaju igre na sreću

Strelac

Strelac bi trebalo da bude srećan znak, njima ipak vlada planeta sreće Jupiter. Ali Strelčevo peto polje je Ovan – prvi i (verovatno) najtopliji vatreni znak u zodijaku. Ovo čini Strelce konkurentnim i impulsivnim kada je u pitanju igranje igrica. Iako se ponekad klade u pravom trenutku, grom retko udara dvaput.

Vodolija

Vodolijama je peta kuća u znaku Blizanaca, što ih čini pomalo raštrkanim kada je u pitanju igranje na sreću. Ovaj isti uticaj može takođe biti ono što ih čini neobaveznim u romantici i zavidnim majstorima u svojoj kreativnosti.

Nije da Strelac i Vodolija nemaju sreće, ali bi svakako trebalo dvaput da razmisle pre nego što kupe još jedan loto tiket ili tombolu. Njihova intucija ovde, jednostavno, ne radi.

Khosrork/gettyimagesplus