Dnevni horoskop za 12. jul: Kakva iskušenja donosi trigon Venere i Saturna?

by | 11 jula, 2022
dnevni horoskop za 12. jul

Dnevni horoskop za 12. jul Ribama poručuje da pripaze koje tajne poveravaju, a Vodolijama da prihvate pruženu ruku pomoći. Vagama je pravo vreme da bustuju svoju karijeru

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL

OVAN

Ovnovi danas ne bi trebalo da donose odluke na osnovu prvog utiska. Pod uticajem trigona između Saturna i Venere, vaše procene danas baš i nisu pouzdane. Zato budite iskreni: da li sudite ljudima na osnovu površnih zaključaka? Pokušajte da se povežete sa kolegama sa posla: razmenite ideje ili otiđite zajedno na piće posle radnog vremena. Jedan kolega na koga niste obraćali pažnju mogao bi se pokazati kao pouzdan prijatelj.

BIK 

Vaša intuicija je obično prilično pouzdan vodič, ali vam je danas zamagljuje trigon Venera – Saturn. Ako budete donosili bilo kakve važne odluke, radije se vodite striktnim činjenicama i pouzdanim podacima. Nemojte srljati ni u šta samo na osnovu osećaja. Ako izaberete pravu putanju – vaši snovi će postati stvarnost! Pravo je vreme da raščistite prostor oko sebe, posebno ako ste od onih nostalgičnih Bikova koji čuvaju sve sitnice još od detinjstva. Raščišćavanje prostora omogućiće vam da razbistrite i svoje misli.DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL – BLIZANCI

Danas posebno obratite pažnju na ljude oko sebe, Blizanci! Saturn, ta planeta reda i hijerarhije, povezala se sa Venerom upravo u vašem znaku, a to bi moglo da vam otvori neke vrlo važne prilike. Obratite pažnju na ljude koji vas okružuju, bilo da ste sa njima u ličnom kontaktu, bilo da vam je neko predložio da pogledate neko predavanje ili upišete neki kurs. Sve su to  mesta na kojima se stiču nova znanja i novi kontakti koji vas mogu odvesti ka vrlo uspešnim biznis – planovima. Čak i YouTube bi danas mogao da vam posluži kao izvor poslovne inspiracije.

RAK

Zbog vaše socijalne inteligencije i emotivnosti, često vam se obraćaju za pomoć i podršku svi vama bliski i dragi ljudi. Ali, da li im vi zaista pomažete ili im činite medveđu uslugu dok ih tešite? Ponekad je zaista važno da zaigrate na kartu teške ljubavi i da saopštite neke brutalno teške istine. Odnos u kojem su se našli Venera i Saturn pozivaju da zauzmete čvršći stav prema ljudima u okolini. Budite njihov nežan, ali čvrst poziv na buđenje. Sudbina će se pobrinuti da vam uzvrati uslugu, tako da danas možete očekivati da se u vašoj okolini pojavi neočekivana, ali vrlo pravovremena, pomoć.

LAV

Lavovi, ko vam je najvažniji? Ovo nije lako pitanje za nekoga sa tako širokim krugom prijatelja i srećom, sudbina neće od vas tražiti da svedete svoje prijatelje na jednog ili dvoje. Ali, ipak bi trebalo da pripazite koga puštate u svoje najbliže okruženje i da postanete malo rigorozniji prilikom sklapanja intimnih prijateljstava. Ukoliko vam se to, iz nekog razloga, ne dopada, onda se bar posvetite negovanju dva ili tri najvažnija prijateljstva, ona koja će vam biti od značaja za ceo život. Pod hitno raščistite kalendar i posvetite se ovim ljudima.

DEVICA

Bez obzira na to koliko ste ostvareni u karijeri i u životu, uopšte, uvek je preostalo nešto novo i važno za naučiti. Dobra je vest da se Device rađaju sa neutoljivom glađu za znanjem i ogromnom radoznalošću. U trenutku kada Venera i Saturn formiraju trigon na nebu, pravo je vreme da usmerite svoju karijeru u željenom pravcu. Pravo je vreme da savladate neku novu veštinu, uložite u neki seminar ili stručno usavršavanje. Vrlo brzo će vam se isplatiti!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL – VAGA

Da li je vreme da postavite jasnije granice ili da ih, jednostavno, zanemarite? Danas ćete biti prilično rasejani i neodlučni dok se vaš vladar, hedonistički nastrojena Venera, bude susretala sa striktnim Saturnom. Potrudite se da proverite kako ste uradili čak i one zadatke koje odavno već mehanički odrađujete. Bilo bi idealno da sve proveravate dva puta i ostanete precizni, ali to je tako teško Vagama, znaku koji je u stalnoj potrazi za avanturom i uživanjem. Da olakšate sebi, ostavite na svemu svoj lični pečat. I ne zaboravite da je dan stvoren za flertovanje.

ŠKORPIJA

Ljudski je grešiti, ne zaboravite to, drage Škorpije. Danas se osećate spremnim da otpustite deo svoje nagomilane ljutnje. Prvi korak ka tom cilju jeste da malo spustite svoj gard. Harmonična Venera će se postarati da ne požalite što ste se malo opustili i dozvolili ljudima da vam se približe. Ako ipak osećate da još niste spremni da pustite ovu osobu u nazad u svoj život, možda je za početak dovoljno da oprostite. Iskustvo je možda bilo teško, ali ste ipak iz svega izašli kao jača i bolja osoba.

STRELAC

Divne vesti, Strelčevi! Na vašem horizontu danas bi se mogla pojaviti srodna duša i to u trenutku kada ovakav susret najmanje očekujete. Znamo, kada se kaže „srodna duša“ obično je prva asocijacija velika ljubav, ali sa zvezdama se nikada ne zna: to bi mogao biti doživotni prijatelj ili biznis partner sa kojim ćete ostvariti veoma značajan projekat. Kakvo god da je partnerstvo u pitanju, budite uvereni da će vam ovo poznanstvo ulepšati i obogatiti život.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL – JARAC

Dobro organizovani Strelčevi najsrećniji su kada mogu da prate zadate planove, ali to ne znači da ponekad nije vreme u jednačinu ubacite i zdravu dozu zadovoljstva. Danas će taj strogi Saturn biti u posebnom odnosu sa Venerom, planetom uživanja, a to je jasan poziv za vas da se opustite i predahnete. Ubacite boje u svoj nude svet, bilo da birate modnu kombinaciju, dekorišete sobu ili birate novi zaslon za telefon. Ne zaboravite da se otvorite ka ljudima: ispričajte im neku angedotu i pokažite im svoju zabavnu stranu.

VODOLIJA

Ponekad ulažemo mnogo više truda da nekoga održimo na odstojanju, nego da se jednostavno prepustimo i dopustimo ljudima da nam pomognu i budu ljubazni prema nama. Čemu taj otpor, Vodolije? Nemojte se toliko truditi da sve radite sami i po svom, ponekad je i vama potrebna pomoć da biste nešto realizovali. Zato, samo graciozni zahvalite na pruženoj ruci i prihvatite je. Videćete, podjednako je dobar osećaj prihvatiti pomoć, kao i pružiti je nekome!

RIBE

Koliko god bilo teško, pokušajte da danas održite svoj jezik pod kontrolom. Vi ste obično odličan čuvar tajni, ali danas kao da vas nešto vuče za jezik. I upravu ste, jer takav uticaj na vas ima trigon Venere i Saturna. Koliko god se vama činilo da se u pitanju sitnice, to bi moglo ozbiljno da uzdrma svet osobe koja vam se poverila, zato budite oprezni. Zato, ako baš morate da podelite vesti sa nekim, podelite ih sa osobom koja ni na najdalji mogući način nije povezana sa bilo kojim junakom ili situacijom iz ove priče.

lepotaizdravlje.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.