Dnevni horoskop za 13. oktobar: Šta nam sprema trigon Marsa i Saturna?

by | 12 oktobra, 2023
Dnevni horoskop za 13. oktobar

Dnevni horoskop za 13. oktobar nam sprema vreme opuštanja i brige o sebi. Horoskop nam poručuje da ovaj petak 13. možda i neće biti tako strašan.

Dnevni horoskop za 13. oktobar:

Ovan

Vaša empatija i intuicija će danas biti na visokom nivou. Provođenje vremena sa porodicom ili sa voljenom osobom može biti isceljujuće. Čak i da dođe do intenzivnih trenutaka rasprave, nemojte da gušite svoja osećanja. Okružite se ljudima kojima verujete.

Bik

Današnji trigon Marsa i Saturna donosi solidan podsticaj svim vašim vezama. Iz prijateljstva bi mogla da se rodi ljubav i bi kolega mogao da vam ponudi primamljiv poslovni dogovor. Moći ćete da govorite o svojim osećanjima objektivno.

Blizanci

Vreme je da se posvetite svojim finansijama. Napravite nekoliko mogućih šema za zarađivanje novca. Postrojte igrače na toj metaforičkoj šahovskoj tabli. Sa druge strane, ovo je povoljno vreme za čišćenje kancelarije ili kuće.

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Rak

Danas biste mogli biti obasuti romantikom, ljubavlju, kreativnom inspiracijom ili šansom da putujete. Ovo može izazvati malu dozu anksioznosti. Verujte u sebe i sposobnost da upravljate svojim životom. U međuvremenu, vreme je za pauzu i mali odmor.

Lav

Pripremite se na cunami skrivenih osećanja. Isplivaće najličniji delovi vašeg života, pa preskočite grupna druženja i ušuškajte se u zagrljaj vaše omiljene osobe. Ukoliko ste sami, okružite se porodicom. Zaslužujete veče bez prenatrpanog rasporeda.

Devica

Sada je pravo vreme da uspostavite ravnotežu između oštre stvarnosti i fantazije. Budite spontani i odaberite opciju koja vam odgovara. Uradite to zbog avanture. Ipak, nemojte se zavaravati povodom toga s kim imate posla. Ukoliko je to samo privremeno uzbuđenje, nemojte pokušavati da ga pretvorite u nešto više.

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Vaga

Iako se radna nedelja završava, Vage će danas biti u produktivnom raspoloženju. Ovo je savršen dan da preslikate sve svoje snove u glavni plan. Ideja bi iz nemoguće lako mogla da postane potpuno ostvarljiva.

Škorpija

Današnji trigon pomoći će vam da planirate profitabilno. Mogli biste da budete obasuti podrškom i hrabrošću i da sa svojom uzbudljivom porukom dosegnete širu javnost. Aktivirajte se na društvenim mrežama, možda ćete privući nove obožavaoce.

Strelac

Zavist nikome ne donosi ništa dobro. Pre nego što počnete da upoređujete sebe sa drugima, počnite da razmišljate u drugom smeru. Umesto što listate Instagram, na kome inače niko ne objavljuje svoje neuspehe, okrenite se prijateljima ili se opustite u spa varijanti.

Dnevni horoskop za 13. oktobar: Jarac

Ukoliko ste cele nedelje bili tužni na poslu, zvezde vas mame da izađete iz izolacije. I Saturn i Mars su orijentisani na vaše društvene odnose, tako da vam neće biti teško da se lako sporazumete sa ljudima. Mogli biste započeti dugotrajne veze i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Vodolija

Trigon Marsa i Saturna spaja eterično i efikasno dajući vašim najuzvišenijim vizijama izdržljivost. Posvetite dan profesionalnim stvarima. Ono što proizvedete u okviru ovog retkog tranzita moglo bi da vas približi blistavim javnim pohvalama.

Ribe

U subotu ćete vi biti glas optimizma i nade. Današnji trigon će vam dati ogromnu dozu pozitivnih vibracija i sanjiv pogodak strasti. Nemate vremena da sedite davajući opake primedbe sa strane. Vreme je da svetla budu uperene u Ribe.

CentralITAlliance/GettyImagesPlus