Dnevni horoskop za 22. septembar 2023: Šta nam donosi četvrtina meseca u Strelcu?

by | 21 septembra, 2023
dnevni horoskop za 22. septembar

Dnevni horoskop za 22. septembar 2023: Zbog četvrtine Meseca u Strelcu Škorpije treba da potisnu ljubomoru, a Blizanci će osetiti nalet energije. Šta se sprema vašem znaku?

Dnevni horoskop za 22. septembar 2023.

Ovan

Nemojte obraćati pažnju na to šta ljudi govore oko vas. Ukoliko se upletete u ogovaranja, moguće je da ćete se suočiti sa nekim zbog priče koja nije tačna. Ne žurite sa zaključcima i zapitajte se ko vam to govori i koje su njegove namere.

Bik

Strast će se posebo rasplamsati danas, pa ćete možda želeti da razmislite o sledećem koraku sa vašim partnerom. Ipak, nemojte preterano žuriti ako niste sigurni da je to zaista ono što želite. Ako će to trajati zauvek, čemu žurba?

Dnevni horoskop za 22. septembar 2023: Blizanci

Danas je odličan dan za postavljanje ravnoteže u odnosima sa bliskim ljudima. Iako je sjajan osećaj kada vas drugi hvale, danas je važno da vi budete zadovoljni sami sobom. Verujte u svoju viziju i ne bojte se da se borite za nju. Ne dozvolite da vas potresu spoljašnji pritisci.

Rak

Naoružajte se dovoljnim dozama kafe, osamite se i pređite još jednom sve obaveze koje čekaju vas i vaš tim. Nemojte gubiti određeno vreme brinući o nebitnim detaljima. Strateška saradnja bi mogla biti od koristi.

Lav

Pokušajte da ne budete previše brbljivi danas. Pre nego što krenete u dugo pripovedanje, procenite da li je vaša publika zainteresovana za to što imate da kažete. Pređite na stvar, a onda ulepšavajte priču detaljima. Takođe, ponekad su dijalozi bolji od monologa.

Dolazi sezona Vage 2023: Šta čeka vaš horoskopski znak u narednih mesec dana?

Devica

Gledajte da se što pre vratite u svoje gnezdo. Nedelja je bila iscrpljujuća i odmor vam je neophodan. Umesto da se dodatno iscrpljujete časovima kursa kojeg ste uzeli, posvetite se sebi. Pozovite najbolju prijateljicu i uživajte u zajedničkom vremenu.

Vaga

Zašto ste u žurbi? Možda zato što se sprema ulazak u sezonu Vage? Ako ste nedavno gurali do krajnjih granica, možda je vreme za pauzu. Odmaknite se i obratite pažnju koliko ste napredovali do sad. Cenite svoj trud. Ukoliko je potrebno, izmenite prioritete i fokusirajte se samo na najhitnije rokove.

Škorpija

Timski rad bi trebalo da učini da projekat uspe, a ne da bude noćna mora. Grupni rad bi danas mogao da ima zanimljive obrte. Ali ne gubite nadu. Pojednostavite svoj radni tok. Podstaknite sve neradnike ili promenite strategiju ako je to potrebno. Takođe, umesto kritike pokušajte sa motivacijom.

Dnevni horoskop za 22. septembar 2023: Strelac

Da li se osećate vezano i zarobljeno? Danas, kada je prva četvrt Meseca u vašem znaku nećete imati živaca ni za koga ko vas sputava. Ali, Strelčevi, pažnja, ipak vam nezavisnot nije toliko važna da biste odgurivali ljude od sebe.

Jarac

Zagrizli ste prevelik zalogaj i u životu i u kancaleriji i poslednji je trenutak da stanete na loptu pre nego ispustite konce iz ruku. Današnji položaj Meseca vam pomaže da nađete ravnotežu u svom životu. Zato, sve što možete da uradite uz nečiju pomoć ili na lakši način, tako i učinite: delegirajte, produžite rokove, rasteretite se. 

Vodolija

Danas ste baš društveni, Vodolije! Bili ste se osamili i opustili ovog leta, ali sada je pravo vreme da se punom snagom vratite na scenu. Ovo bi moglo biti savršeno veče za organizovanje druženja. 

Ribe

Vi jeste na misiji, Ribe i tačno vidite ko vas ometa, ali nemojte dozvoliti da va današnja energije Meseca navede da stvari rešavate na grub način. Budite taktični i razumni, kao što obično jeste i postićićete mnogo, mnogo više.

O njemu znate mnogo i to uglavnom pogrešno: Sve o pilates treningu!

Inside Creative House/istock/GettyImagesPlus