Dnevni horoskop za 29. novembar: Ovnovi, nema potrebe za sukobima

by | 28 novembra, 2022
dnevni horoskop za 29. novembar

Rakovi bi danas trebalo da budu iskreni prema voljenoj osobi, dok Jarčeve čekaju neprijatnosti u radu sa saradnicima. Šta čeka vas?

 

Dnevni horoskop za 29. novembar

Ovan

Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko sitnica. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja. Ukoliko budete dovoljno razumni, prihvatićete korisnu sugestiju. Obratite pažnju na zdraviju ishranu.

Bik

Potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe.  Delujete samouvereno, jer Vaši rezultati na najbolji način ilustruju profesionalne sposobnosti koje posedujete. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Blizanci

Ne zaboravite, emotivna igra je najlepša kada u njoj učestvuju »dvoje odabranih«. Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran nacin, morate imati dobru volju i određene manire koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«. Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Rak

Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi, postupite po svojoj savesti. Idealizujete svoje poslovne planove i razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Uživajte u omiljenom hobiju.

Lav

U susretu sa voljenom osobom ne možete da se dogovorite oko izbora prioriteta. Imate različita interesovanja. Nedostaje Vam interesovanje za ustaljene forme poslovne saradnje, ali okolina ima drugačije mišljenje. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Devica

Pre ili kasnije moraćete da položite svoje račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje. Stalo Vam je da napredujete na paralelnim stranama, neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja. Izbegavajte stresne situacije.

Vaga

Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu. Očekuju Vas iznenadne komplikacije. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli, svi problemi se rešavaju pre ili kasnije. Nema razloga za preteranu zabrinutost.

Škorpija

Vaš odnos sa partnerom više podseća na igru skrivanja, nego na iskrenu vezu i na bliski emotivni susret. Nedostaje Vam motivacija da se angažujete na različitim stranama. Budite promišljeni, prepustite velike ambicije svojim saradnicima. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Strelac

Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Nalazite se u sjajnoj prilici da povučete paralelne poteze, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume. Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Jarac

Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica. Bez obzira na različite neprijatnosti koje Vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji Vam dobro rešenje. Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Vodolija

Delujete uznemireno. Nedostaju Vam snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

Ribe

Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da izazivate partnera na rivalske odnose. Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim osetljivim temama. Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

maxkegfire/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.