Vikend horoskop za 11. i 12. novembar: Opozicija Marsa i Urana izazvaće neodlučnost

by | 10 novembra, 2023
Vikend horoskop za 11. i 12. novembar

Vikend horoskop za 11. i 12. novembar će doneti niz konflikata ukoliko ne budete oprezni. Opozicija Marsa i Urana će učiniti da budemo rastrzani između stabilnosti i želje za slobodom. Samo pazite da ne prebacite krivicu na nekog drugog.

Vikend horoskop za 11. i 12. novembar:

Ovan

Ako vam savetuju da držite emocije dalje od svog posla, očigledno ne mogu da razumeju kako se osećate. Međutim, nemojte da vas to izvuče iz takta. Ukoliko ne budete pažljivi, mogli biste da u naletu besa sastavite e-mail zbog koga ćete kasnije zažaliti. Umesto nakupljanja besa, iskoristite vreme da budete kreativni i osmislite način na koji možete da ostvarite nove mogućnosti finansiranja.

Bik

Da li ste spremni na kompromise ili samo mislite o tome kako ćete vi dobiti ono što želite? Ovog vikenda bi se mogle pogoršati stvari u odnosima sa ljudima, naročito sa vašim partnerom. Pokušajte da budete smireni jer vam dramatične scene neće doneti ništa dobro. Potrudite se da vi budete ti koji smiruju situaciju, a ne obrnuto.

Vikend horoskop za 11. i 12. novembar: Blizanci

Da li je bolje insistirati na stabilnosti ili krenuti u potragu za slobodom? Nebo bi ovog vikenda moglo izazvati intenzivnu konfrontaciju. Mogli biste izgubiti hladnokrvnost na veoma sramotan način insistirajući da sve bude po vašem. Pokušajte da udahnete nekoliko puta pre nego što napravite bespotrebni haos.

Rak

Da li je bolje da se osamite ili da se mučite da izbegnete dramu koja će se događati na svakom koraku. Ljudi bi mogli da vas uznemire sitnicama, a bićete skloni i tome da odbacite svoje principe u ime uzbuđenja. To bi moglo da vam prija, ali možda nesvesno sabotirate dobre stvari za koje se možda plašite da ih ne zaslužujete. Ako ste u nedoumici, zapitajte se kako ćete se osećati za 6 meseci od danas.

Lav

Kršenje ravnoteže između posla i života bi moglo da vas pogodi ovog vikenda. Biće vam teško da izađete iz pidžame u ovih nekoliko dana, a mogao bi da vas iznenadi poziv u kom će se od vas zahtevati da hitno rešavate problem na poslu. Dobro razmislite pre nego što se odazovete na ovaj poziv. To će možda doneti blagi porast u očima nadređenih, ali šta je sa vašim slobodnim vremenom?

Devica

Imaćete problema sa komunikacijom ovog vikenda. Ukoliko budete nepažljivi, u želji da izrazite svoje mišljenje mogli biste reći nešto što ne mislite ili biti uvučeni u kontroverzni razgovor. Takođe, brutalna iskrenost može izazvati probleme u odnosima, ne zaboravite na to. Možda mislite da ćete osetiti olakšanje, ali koliko će to zaista trajati?

Vaga

Pozovite u pomoć svog unutrašnjog diplomatu i učinite to što pre. Opozicija bi mogla da izazove intenzivne emocije kojih niste ni svesni. Samo odjednom mogla bi da vas poseti ljubomora ili posesivnost. Međutim, pokušajte da duboko udahnete i da ne zaboravite šta sve imate da ponudite. Nemojte se upoređivati sa drugima.

Vikend horoskop za 11. i 12. novembar: Škorpija

Gde se završavaju potrebe Škorpije, a počinju tuđe? Budite pažljivi da ne prekoračite tu granicu. Moguće je da ste već otišli iz krajnosti u krajnost, stavljajući druge ispred sebe, a potom opsesivno prateći sopstveni plan. Međutim, pokušajte da energiju usmerite u produktivan i iskren razgovor. Ukoliko ne dobijate koliko pružate, vreme je da to razjasnite.

Strelac

Da li izluđujete sami sebe pokušavajući da kontrolišete sve, Strelčevi? Pokušajte bez toga ovog vikenda. Priznajte sebi da pozicija mikromenadžmenta uzima danak. Dakle, najbolje bi bilo da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i da se oslobodite. Iznenadićete se koliko ste prilika propustili fokusirajući se na tu jednu stvar.

Jarac

Vaši najbolje osmišljeni planovi da ostanete mirni i hladni su dovedeni u pitanje ovog vikenda. To svakako ne znači da treba da se istresate na druge ljude ili da izigravate divu koja će svima ići na živce. Mogle bi da se pojave strstvene varnice sa kolegom ili prijateljem, ali pokušajte da odolite iskušenju. Razmislite o posledicama takvog odnosa.

Vodolija

Položaj planeta ovog vikenda bi mogao da uzdrma i najstabilnije situacije. Neki vaši rođaci bi se mogli ponašati neprimereno što bi moglo dovesti do preokreta u vašoj životnoj situaciji. Mogli biste da dobijete iznenadnu želju da se preselite, ali odvojite vreme da razmislite o svojim dugoročnim ciljevima, karijeri i drugim stvarima.

Vikend horoskop za 11. i 12. novembar: Ribe

Vaš nezavisni duh će porasti ovog vikenda, ali će sa njim rasti i vaša uznemirenost. Teško će vam biti da sakrijete kako se osećate, pa bi najbolje bilo da se odlučite na dužu samostalnu šetnju. Kad saberete misli, pozovite ljude koje smatrate najbližim i provedite kvalitetno vreme sa njima.

Maksym Belchenko/GettyImagesPlus