Horoskop za jesen 2022: Ovi znakovi Zodijaka treba da budu posebno oprezni!

by | 17 septembra, 2022
Horoskop za jesen 2022

Horoskop za jesen 2022. donosi dva velika astrološka događaja, a neki predstavnici zodijačkog kruga treba da budu posebno oprezni.

Prvo, čeka nas još jedan koridor pomračenja od 25. oktobra do 23. novembra, koji će svim događajima i odlukama dati karmičku i sudbinsku nijansu, a situacije će se pokazati kao nekontrolisane.

Drugo, od 30. oktobra do kraja godine, Mars – planeta volje i aktivnosti, posla i rada, kao i agresije, će biti Blizancima pomeriće se unazad, što će stvoriti plodno tlo za razne greške, nezgode, incidente i sukobe.

Horoskop za jesen 2022.

Tokom ovog perioda, Bik i Škorpija su i dalje u posebnom astrološkom fokusu, jer niz pomračenja prati ove znakove. Vredi biti oprezan, poštovati mere predostrožnosti, izbegavati mesta na kojima se nalazi velika količina ljudi. Jesenji koridor pomračenja posebno pogađa one koji su rođeni u periodu od 19. do 25. aprila, te od 23. do 28. .

U isto vreme, Škorpije će biti posebno ranjive, jer retrogradnost Marsa pada na njihovo simbolično 8. polje, koje je odgovorno za krize i incidente. Osim toga, u retrogradnom kretanju, planeta će proći kroz osu katastrofa. Zbog toga na putu treba da budete maksimalno oprezni, a bilo kakve letove i putovanja bolje je otkazati ili odložiti na neki kasniji period. Tenzije dostižu vrhunac između 25. oktobra i 8. novembra.

Bik će biti ranjiviji na polju zdravlja. Telo i njegovo fizičko stanje mogu biti napadnuti. Neophodno je izbegavati povećanu fizičku aktivnost, moguća su uganuća i prelomi. Takođe je bolje ostaviti po strani avanturističke misli o padobranstvu ili osvajanju Everesta. Ne preporučuje se bavljenje ekstremnim sportovima

Lavovi i Vodolije mogu biti uvučeni u napete i opasne situacije uticajem ljudi oko njih, kao što su bračni partner, dete, prijatelj, pa čak i stranac. Vredi biti pažljiviji u interakciji sa ljudima oko sebe, bolje je prepoznati zlu nameru ili skrivenu agresiju.

Rakovi i Jarčevi su u opasnosti tokom medicinskih manipulacija. Od 25. oktobra do kraja godine ne preporučuje se obavljanje operacija, invazivnih medicinskih zahvata, postavljanje dijagnoze i početak lečenja. Greške su moguće kako u dijagnozi, tako i u toku medicinske intervencije. Uzimanje jakih lekova može negativno uticati na vaše opšte zdravlje. U isto vreme, Rak može razviti ili napredovati zavisnost, posebno od lekova.

Mars u Blizancima će biti u sukobu sa Neptunom u Ribama dok ide retrogradno. Ovaj aspekt će posebno uticati na Blizance, Devicu, Strelčeve i Ribe. Morate biti oprezni sa vodom i na njoj. Ovo nije najbolje vreme za krstarenja, rafting rekom i ekstremno plivanje. Budite oprezni i pridržavajte se mera predostrožnosti.

Šta nam još donosi horoskop za jesen?

Od kraja septembra i tokom cele jeseni očekuje nas bliska konjunkcija Sunca i Venere, koja se naziva „gorenje“. Vrhunac požara trajaće od 20. do 23. oktobra. Najviše od svega, ovaj događaj će uticati na Bika i Vagu. U životu ovih znakova pojaviće se problemi u vezi: biće teško razumeti zašto su izgoreli u ljubavi.

Vrhunac od 20. do 23. oktobra učiniće Bika i Vagu izuzetno subjektivnim u partnerstvu. Uticaj Venere i Sunca na odnose postaće katalizator za velika očekivanja i potraživanja prema partneru. Glavna lekcija sredine oktobra je uviđanje da njihovo mišljenje nije uvek tačno.

Od 18. oktobra do 18. novembra Lavovi će proživeti težak period. Jesen će za ljude ovog znaka biti povod da obrate pažnju na zdravlje. Odsustvo sunca uvek teško pogađa Lava, a novembar je mesec kada treba da prate količinu vitalnosti i da paze na imunitet. Ovog puta, zbog posebnih planetarnih uticaja, novembar će biti još intenzivniji.

Najteži period za Lavov počeće 3. novembra, sa vrhuncem od 6. do 7. novembra. Svi Lavovi koji su skloni padu pritiska trebalo bi da budu oprezniji ovih dana.

Ovo vreme će podstaći Lavove da više sumnjaju u sebe, da obrate pažnju na svoje strahove koji su se krili iza poverenja. Poslednji mesec jeseni će naterati Lavove da urone u sebe, da se manje izjašnjavaju. Događaji i osećanja koja će se pojaviti ovih dana biće u velikoj meri vezana za porodične priče. Gubitak moći i statusa u porodici, problemi sa egom – sve će to biti relevantno. Da biste zadržali svoje nekadašnje samopouzdanje, biće vam potrebna podrška bliskih i ličnih odnosa – biće teško donositi odluke sami.

Njihova veza je osuđena na propast: Ovi horoskopski znaci nisu jedno za drugo

Horoskop za jesen 2022. donosi još jedan značajan događaj – pomračenje Sunca 25. oktobra. Lavovima ovo neće biti najlakši dan, jer im je energetska struktura oslabljena do 18. novembra. Na dan pomračenja svest je iskrivljena.

Lav i Vaga (ali i ostali znakovi) treba da budu izuzetno oprezni: izbegavajte donošenje važnih odluka. Ključna tema pomračenja su odnosi, savezi, diplomatija. Pomračenje će uticati na situaciju u ličnim odnosima, otkriti nerešene sukobe i dogovore.

Dve nedelje od 25. oktobra do 8. novembra doneće ključne lekcije o odnosima za Ovna i Vagu . Tokom koridora pomračenja, važno je izbegavati važne odluke u partnerstvu i braku. Takve akcije će imati negativan uticaj u budućnosti.

Ovnovi i Vaga poslednjih dana novembra takođe treba pažljivo da prate finansije. Pokušajte da ne padnete u ekstravaganciju.

Krajem novembra Bika, Vaga, Škorpije i Ovna očekuju zanimljivi događaji u ljubavi. Od 29. novembra do 5. decembra (sa vrhuncem 1. decembra) očekuje ih rat u odnosima. Ženstvenost, nežnost i diplomatija će otići u drugi plan. A prvi će biti nered osećanja, strasti i želje da se takmiče sa partnerom.

U parovima će prevladati ljubomora, potreba za intimnom stranom života. Nedostatak strasti može dovesti do neverstva ili saveza sa neodgovarajućim partnerima. Da ne biste u ljubavi lomili ogrev, usmerite svoju energiju u kreativnost. Na primer, idite na časove plesa u paru.

lepotaizdravlje.rsNadezhda Ivanova/iStcok/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.