Mesečni horoskop za septembar 2022: Pazite šta pričate!

by | 31 avgusta, 2022
mesečni horoskop za septembar 2022

Mesečni horoskop za septembar 2022. donosi vam astrološkinja Helena Cupać.

email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Mesečni horoskop za septembar 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, septembar je veoma buran mesec za vaš horoskopski znak, posebno na polju komunikacije. Važno je tokom narednih sedmica da budete taktični i birate reči. Vraćaju se prilike iz prošlosti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom može da trpi zbog loše komunikacije. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka se ukazuje prilika da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.


Bik

Dragi Bikovi, tokom narednih dana ćete se orijentisati isključivo na finansiie, koliko zbog troškova, toliko i zbog velike potrebe da popravite stanje na ovom polju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti relativno stabilan, ali vaša tvrdoglavost može isti narušiti. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz povoljan aspekt planete ljubavi, vi imate priliku da započnete emotivnu vezu sa osobom koju ste prvi put sreli preko posla. Pripazite na ishranu.

Mesečni horoskop za septembar 2022- Blizanci

Dragi Blizanci, planete akcije je u vašem znaku i biće tu još dugo, ali tokom septembra meseca ćete biti puni entuzijazma i kreativnih poslovnih ideja. Vaši saradnici neće moći ispratiti vaš tempo. Ako ste u vezi ili u braku, nešto ste tvrdoglaviji u odnosu na raniji period kada su vaši stavovi u pitanju, pa su na vidiku vatrene reči i sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka će pokušati balansirati između dve osobe koje im privlače pažnju, jer se na početku neće moći odlučiti, ali kraj meseca donosi promenu emotivnog statusa. Vitalni ste.

Rak

Dragi Rakovi, pripremite se za period u kojem ćete se morati maksimalno posvetiti radnim obavezama, ali uz veće napore i zalaganje. Bićete iscrpljeni, posebno zbog velike mentalne aktivnosti, a i strahova koji će biti nešto naglašeniji nego inače. Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da ne zapostavljate voljenu osobu, da biste sprečili potencijalne sukobe. Ukoliko ste slobodni, za vas će se zainteresovati osoba koja dolazi iz drugog mesta boravka u odnosu na vaše. Više se odmarajte.

lav

Lav

Dragi Lavovi, povoljan aspekt Marsa na vaš znak će vam prijati i vratiti volju za rad. Izgladićete odnose sa onima koji su vam autoriteti, u bilo kom smislu. Rešavate da preispitate svoje planove i posvećujete se onim najrealnijim za realizaciju. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti daleko stabilniji nego ranije. Ako ste slobodni, zanimate se za jednog od prijatelja. Na samom početku ćete pokušati da izgradite malo bliskiji odnos. Zdravlje je stabilno.


Devica

Drage Device, u septembru ćete uspeti da se izdvojite iz kolektiva na jedan veoma originalan ali i pozitivan način. Iako ćete i dalje iz dana u dan, kvalitetno obavljati svoj posao, povremeno je moguć sukob sa nadređenima. Ukoliko ste u vezi ili u braku, budite oprezni kada je odnos sa partnerom u pitanju, zbog nesporazuma i nedostatka takta, moguće su rasprave. Ako ste slobodni, preko člana porodice je moguća nova ljubav. Moguće su povrede.

Mesečni horoskop za septembar 2022- Vaga

Drage Vage, tokom naredne četiri sedmice ćete biti nešto opušteniji kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Napravićete retrospektivu učinjenog i ispravićete ono što vam se učini pogrešno. Ukoliko ste u vezi ili u braku, voljena osoba pokušava uneti više strasti u relaciju. Moguće su ipak razmiricem Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju dva kandidata za novu vezu, ali vas zbunjuje sličnost ove dve osobe kada je karakter u pitanju. Zdravlje je u redu.

Sezona Device 2022. je počela: Očekujte nove početke i velike promene!

Škorpija

Drage Škorpije, ovo je veoma izazovan period za pripadnike vašeg znaka, jer ćete se suočiti sa nekim preprekama na koje niste računali, a imaju veze sa prošlošću. Napeti ste, pokušavate se kontrolisati, ali ćete ipak nastojati da se distancirate od onih koji su vam naporni. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se posvetiti partnerovim izazovima, koji se odnose na finansije. Razbuktavaju se strasti. Ukoliko ste slobodni, moguća je vatrena veza, koja se može razviti u nešto ozbiljnije. Moguć problem s urinarnim traktom.


Strelac

Dragi Strelčevi, vreme je da zaokružite određene poslovne projekte i to ćete uraditi upravo od septembra. Neki pripadnici vašeg znaka se odlučuju za prekid saradnji i ugovora, što bi moglo izazvati burnu reakciju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze sukobe sa voljenom osobom, pod uslovom da vi odreagujete na određene provokacije s druge strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi da li obnoviti staru ljubavnu vezu ili dati priliku novoj osobi. Zdravlje je u redu.

Mesečni horoskop za septembar 2022- Jarac

Dragi Jarčevi, planeta akcije je u vašem prirodnom polju posla, što znači da ćete u narednim danima biti veoma motivisani da napravite korak napred na ovom polju, time ćete izazvati i neke negativne reakcije od strane saradnika ali i autoriteta ali vi na to nećete obraćati pažnju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će partnerstvo staviti u drugi plan a zbog toga će trpeti negodovanje. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promene emotivni status, ali previše odugovlače. Mogući upalni procesi.

Vodolija

Drage Vodolije, oporavljate se od veoma napetog perioda u kojem ste iscrpili sve svoje resurse. Sada je vreme da, uz malu retrospektivu, napravite strategiju za dalji rad. Povedite računa o informacijama koje dolaze do vas. Mogući prekidi saradnji. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilniji, ali ne i mnogo bolji nego ranije. Ipak, sukoba neće biti. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o nekadašnjoj ljubavi, a moguća je i obnova kontakta. Zdravlje je u redu.

Mesečni horoskop za septembar 2022- Ribe

Drage Ribe, iako ste veoma motivisani za rad, a nekima će od vas biti ponuđeno i napredovanje, bolji radni uslovi, ovo je mesec u kojem ćete se ipak prioritetno baviti porodičnim odnosima. Moguća je i selidba, za one koji su to planirali. Ako ste u vezi ili u braku, dobro slušajte šta vam voljena osoba govori, moguće su zamerke na koje ne obraćate pažnju, a to znatno može narušiti kvalitet vašeg odnosa. Ako ste slobodni, za vas se interesuje osoba od autoriteta, koja je i nešto starija od vas. Moguće su povrede.
.

Lepota i zdravljenatala krechetova/Istock/Getty Images Plus via Getty Images