Sezona Device 2022. je počela: Očekujte nove početke i velike promene!

by | 28 avgusta, 2022
Sezona Device 2022.

Sezona Device 2022. počela je 23. avgusta, a šta nam donosi, otkrijte u nastavku.

Nakon uzbudljivog perioda Lava, stiže nam sezona Device, koja će nas naterati da sve stvari vratimo na svoje mesto. Da, sledi nam period spremanja, kako doma, tako života, duše i uma. Ovaj znak nam donosi šansu da celom našem životu pristupimo metodičnije.

Sezona Device 2022.

Povratak u školu, novi sveži počeci, završetak godišnjih odmora i vraćanje u rutinu… Sve ovo donosi nam nova sezona Device. Ovim znakom vlada planeta komunikacije i detalja Merkur, a sam zodijački znak Device teži ka čistoći, organizaciji i perfekciji.

Sunce u ovom periodu se iz moćnog, glasnog i ekstroverntog Lava prebacilo u organizovanu, pedantnu i vatrenu Devicu. Samim tim, ona nam donosi vreme planiranja i sređivanja.

Sezona Device se svake godine događa u isto vreme. Device su pametne, sofisticirane, ljubazne, praktične. One obavljaju obaveze, bez mnogo kukanja. One prihvataju širu sliku i planiraju svoj život, vole kontrolu, sigurnost a ne vole prokrastinaciju.

Ova sezona nam donosi odećaj svrhe. Ništa nas u ovom periodu neće uhvatiti nespremne. Bićemo uporniji, kako na poslu, tako i u odnosu s porodicom, partnerom, prijateljima, pa čak i ukoliko smo odlučili da promenimo način života. Stoga, sezona Device je idealna i za nove početke (novi posao, za početak dijete, vežbanja…).

Njihova veza je osuđena na propast: Ovi horoskopski znaci nisu jedno za drugo

Device su rođene vođe, pa se nemojte začuditi ako u ovom periodu osetite nagon da preuzmete stvari u svoje ruke. Očekujte dobru komunikaciju, stvaranje novih, zanimljivih kontakata i mnogo dobrih vesti na poslovnom planu.

Ova godina, kada je sezona Device u pitanju, donosi nam i mnogo prilika i mnogo progresa u životu, a naročito na poslovnom, ljubavnom i finansijskom planu.

Dakle, imaćemo mnogo sreće na svim poljima. Jedini savet jeste da dobro otvorimo oči i da ne propuštamo nijednu priliku!

Lepota i zdravljeProVectors/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.