Šta će nam doneti mlad mesec u znaku Raka 28. jula 2022?

Prognoza za znakove zodijaka, šta možete, a šta ne možete raditi na ovaj važan dan.

by | 23 jula, 2022
Šta nam donosi mlad mesec 28. jula 2022

U naredni četvrtak 28. jula dolazi nam mlad mesec.
Do početka ovog lunarnog ciklusa možete proceniti kakav će vam biti sledeći mesec. Mesec će biti „rođen“ u znaku Raka, pa će za sve, bez izuzetka, porodične vrednosti doći do izražaja. Pokušajte da provedete dolazak novog meseca sa voljenima ili sami a društveni život odložite za drugi dan.

OVAN

Pred Ovnom, pitanje nekretnina će biti akutno. To može biti preseljenje, kupovina i prodaja kuće ili renoviranje. Pokušajte da provedete što više vremena sa svojom majkom, ovaj mesec podrazumeva blisku i toplu komunikaciju. Ako je između vas i ranije bilo nesuglasica, vreme je da ih rešite i razgovarate od srca do srca.

BIK

Vreme je da Bik deluje. Ako su vaši planovi uključivali važne poduhvate za vas, vreme je da ih oživite. Skupite snagu i istrajte! Ako imate mlađu braću ili sestre, obratite pažnju na njih, sada je to posebno neophodno. Takođe tokom ovog perioda možete otkriti talenat za pisanje.BLIZANCI

Blizanci očekuju promene u finansijskom sektoru. Ali da li će te promene biti na pozitivan ili negativan način zavisi direktno od vas. U svakom slučaju, za sada je bolje ostaviti po strani spontano trošenje i uštedeti.
Ovog meseca nemojte praviti rizične investicije, možda se neće isplatiti.

RAK

Za Rakove će ovaj mlad mesec biti posebno značajan jer se dešava u vašem horoskopskom znaku. Fokusirajte se na samorazvoj. Ako već dugo planirate da naučite nešto novo – delujte! Takođe, nemojte zanemariti fizičku aktivnost. Zdrav duh u zdravom telu, ova fraza je posebno relevantna za vas.

LAV

Vreme je da Lavovi budu sami i preispitaju svoje živote. Pregledajte svoje planove i ciljeve – da li su relevantni u ovom trenutku? Započnite praksu zahvalnosti: Kupite novu svesku i svake noći tokom lunarnog ciklusa zapišite 10 razloga da kažete „hvala“ danu koji prolazi.

DEVICA

Device, vreme je da se odmorite na lovorikama. Na poslu vas očekuju pozitivne promene – ovo može biti unapređenje, povećanje plate ili pohvale od menadžera. Pokušajte da što više vremena provodite sa prijateljima, kao i sa starijom braćom ili sestrama. To će vas napuniti pozitivnom energijom!

VAGA

Vage očekuju promenu na poslu. One mogu postati novi lideri, promena položaja ili čak odluka da se odustane i promeni polje poslovne aktivnosti. Da li ste zadovoljni gde trenutno radite? Ako ste samouvereno odgovorili „ne“, vreme je da promenite nešto i pređete na drugi nivo.

ŠKORPIJA

Škorpije će se ovog meseca baviti duhovnim pitanjima. Ako još niste odlučili kojoj denominaciji pripadate, možda je vreme da pronađete odgovor na ovo pitanje. Pokušajte da provedete što više vremena sa ocem – ovaj period je stvoren da ojačate vašu vezu i rešite nesuglasice.

STRELAC

U ovom lunarnom ciklusu Strelca bolje je voditi računa o sebi i odložiti sve rizične aktivnosti na neko vreme, postoji opasnost od povrede. Ali vaša intuicija će biti na vrhuncu svojih mogućnosti. Slušajte je i obratite pažnju na svoje snove – oni mogu dati koristan nagoveštaj za dalju akciju.

JARAC

Usamljeni Jarčevi mogu sresti svoju ljubav ovog meseca. Pa, oni koji su već pronašli svoju sreću trebalo bi da što više vremena posvete svojoj srodnoj duši. Nije li vreme da razgovarate o pitanjima koja vas tiču? Takođe će biti korisno baviti se pitanjima samorazvoja i duhovnog rasta.

VODOLIJA

Prva i najvažnija stvar koju treba da uradite ovog meseca je vaše zdravlje. Uradite osnovne testove i, ako je potrebno, idite kod lekara. Ako imate dugove, pokušajte da ih vratite i ne preuzimajte nove. Naporan rad će vam pomoći da se nosite sa lošim raspoloženjem i pružiće vam priliku da napravite novi korak na lestvici karijere.

RIBE

Ako ste planirali da imate potomstvo, došlo je vreme za akciju, zvezde daju zeleno svetlo. Savet roditeljima ribama: pokušajte ovog meseca da provedete što više vremena sa svojom decom.

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.