Kada vam sve dosadi: osam načina da spakujete ručak za posao

by | 12 jula, 2022
ručak za posao

Ako više nemate ideju šta biste mogli da jedete na poslu, jer ste već probali svaki specijalitet u okolini, a i šire, donosimo vam osam saveta kako da sami spakujete najbolji ručak za posao. Izdvojite malo vremena i uživajte u izbalansiranom obroku koji ćete za sebe napraviti na najbolji mogući način.

  1. Neka raznolikost bude vaš prioritet

Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

  1. Spakujte sami svoje obroke

Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Spakujte najbolji ručak za posao, pa neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

  1. Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima

Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta kako da spakujete najbolji ručak za posao, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

  1. Iskoristite svoje tegle

Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

 

  1. Neka vaši sendviči budu zanimljiviji

Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

  1. Iskoristite ostatke od večere

Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

  1. Ne zaboravite nešto slatko

Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

  1. Kad baš nemate nikakvu ideju…

Kad vam potpuno nestane inspiracije, napravite tost-sendvič, namažite avokado i eto srećnog ručka.

 

Ana Monet RobertsGuliver/Getty images