Hair stajling za svaku priliku: 4 stilske frizure za dugu kosu

by | 1 avgusta, 2022
4 stilske frizure za dugu kosu

Ove 4 stilske frizure za dugu kosu idealne su za svaku priliku, od odlaska na posao do posebnog događaja kao što je venčanje. Pronađite svoju isnpiraciju!

Prelepi hair stajling ne mora nužno da zahteva i odlazak kod frizera niti u skupoceni salon. Naročito ako imate dugu kosu. Naime, ovakva kosa sama po sebi je veoma zahvalna kada je pravljene frizura u pitanju, za bilo koju priliku. Mi vam predstavljamo naša četiri favorita.

4 stilske frizure za svaku priliku

Neformalno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


U pitanju je frizura koja je idealna kako za dan, tako i za večernji izlazak. Na mokru kosu nanesite penu za volumen, a zatim se osušite fenom, prebacivši kosu unazad. Nakon što se kosa osušila, napravite dublji razdeljak pa je naprskajte sprejom za teksturu (najbolje je onim od slane vode). Pustite da se kosa prirodno osuši, a zatim je lagano nagužvajte rukama. Možete naneti i lak za kosu kako bi frizura bila postojana ceo dan.

4 stilske frizure za dugu kosu- klasika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)


Ove sezone, klasične frizure s vintidž šmekom su pun pogodak. Na mokru kosu nanesite penu za kovrdže a zatim je osušite. Ova frizura savršena je i za specijalne prilike poput venčanja.

Glamurozno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Ženstveni stil šezdesetih godina vratio se u modu. Uvojci i raskošne senzualne lokne su ono što nikoga neće ostaviti razvnodušnim. Na mokru kosu nanesite mus za oblikovanje kose a zatim je osušite fenom, podižući kosu četkom od korena ka krajevima. Namotajte krajeve na velike viklere, poprskajte slanim sprejom i ostavite da se kosa osuši prirodno. Raščešljajte prstima i spremne ste za polazak.

4 stilske frizure za dugu kosu- kreativno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by İİ (@rihannaofficilal)


Frizura inspirisana devedesetim godinama svakako je nešto što je popularno cele ove godine. Kosu osušite fenom, pa prednji deo vežite u visok konjski rep. Ostatak kose pustite da slobodno pada.

Lepota i zdravljeJason Kempin / Staff via Getty Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.