Cowboy copper je trenutno najtraženija nijansa kose! Pogledajte zbog čega

by | 31 oktobra, 2023
cowboy cooper, kaubojski bakar kosa

Iako su „luksuzna brineta“ i  zlatno plava već standardni popularan izbor za mnoge žene, ove godine najtraženija nijansa kose je kaubojski bakrena – cowboy copper.

Društvene mreže i influenserke su preko noći proglasile kraj vladavine plavuša i bakarnu boju kose dovele u prvi plan. I, kao što smo otkrili – bakar ima zilion nijansi, ali ona na koju sve žene padaju ove sezone jeste kaubojski bakar ili cowboy copper. Ne čudi, ako uzmemo u obzir da je modom zavladao kaubojski stil, rese, a da je cowboy hair jedna od najpopularnijih frizura.

Šta je to cowboy copper boja?

Pogledajte mešavinu smeđe i crvene nijanse koju trenutno nose Emili Ratajkovski, Meg Ti Stallion i Gigi Hadid. Da, to je cowboy copper! Ako želite da začinite svoju kosu za predstojeću sezonu,birajte ovu it jesenju nijansu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Megan Thee Stallion (@theestallion)

Kaubojski bakar je mešavina između bakra i kestenjaste boje. Malo je dublja i tamnija od bakra, ali malo svetlija od kestenjaste. Bogat je i topao i tačno ono na šta pomislite kada pomislite na jesen. Nijansa takođe nudi duboke smeđe podtonove.

Zašto je boja kose „kaubojski bakar“ tako popularna?

Bez obzira da li pregledavate hashtag na TikTok-u ili ste upravo saznale da vaša omiljena celebrity dama nosi tu boju – ovo je izgled meseca. Na kraju krajeva, to je boja koja svima odgovara i može se prilagoditi tako da odgovara vašem tipu kose, teksturi i prirodnom korenu.

Kako se owboy copper razlikuje od običnog bakra?

Točak boja je tako veličanstvena stvar, a ključna razlika leži u formuli. Ako mešavini bakarne boje dodate još braon, ostaje vam „kaubojski bakar“. S druge strane, ako dodate više crvene u posudu u boji, možete videti više tradicionalne bakarne boje. Vaša prirodna boja kose takođe može da promeni ishod nijanse i odredi gde se uklapate u spektru bakra.

NeonShot/istock/gettyimagesplus