Kaubojka frizura osvaja svet: Slojevita, a laka za održavanje

by | oktobar 23, 2023
fizura kaubojka

Frizura kaubojka ističe najbolje na licu, ne zahteva često šišanje, a za stilizovanje vam je dovoljno malo pene. Napokon hair trend koji smo čekale!

Sa početkom nove sezone dolazi i priliv novih hair trendova zbog kojih ostajemo željne da što pre stignemo kod frizera. Nakon duge ere boba, u modu ulaze raznovrsniji stilovi i dužine, pa je pravo vreme da eksperimentišete sa novom frizurom ili trendom frizure. I dok su dizajneri širom Londona, Pariza, Milana i Njujorka postavljali dnevni red za proleće/leto 2024. tokom prošlog meseca, u masi žena istakla se jedna frizura vredna pažnje – frizura kaubojka (cowgirl haircut).

Šta je frizura kaubojka (cowgirl haircut)?

Taj čuveni trend divljeg zapada zbog kojeg Jennifer Lopez hoda u antilop jakni sa resama, a devojke širom sveta nose kaubojske čizme, ogleda se i u hai trendovima. Najpre je bakarna boja potpuno zavladala i sa trona svrgnula sve barbie plavuše. A onda – došlo je vreme i da u svetu šišanja preuzme Divlji zapad. Frizura kaubojke je brižljivo ošišana slojevita frizura čiji pramenovi uokviruju lice. Odlikuje se sa dosta isprekidanih slojeva koji obezbeđuju volumen i utisak kretanja kose.

Članak se nastavlja posle reklama

Cowgirl haircut je tip šišanja koji ne zahteva česte odlaske kod frizera niti posebno održavanje. Dovoljno je malo pene i gužvanja kose da biste se stilizovali kada ste u gužvi. Ova frizura je pomalo gruba i nesavršena, ali je upravo u tome njena lepota, tvrde hair stilisti.

Frizura kaubojka: Najbolje ideje za sve dužine kose

Ukoliko vas privlači ideja o individualizovanoj frizuri koja se lako održava i još lakše stilizuje, evo nekoliko ideja za frizuru kaubojke.

Duga kaubojka sa zavesa šiškama

Članak se nastavlja posle reklama

Lob kaubojka

Duga kaubojka sa šiškama

Članak se nastavlja posle reklama

Talasasta kaubojka

Andrey89/istock/gettyimagesplus