Najmodernije boje kose za proleće i leto 2024.

by | februar 28, 2024
Najmodernije boje kose za proleće i leto 2024; prelepa žena sa rose gold bojom kose

Drage dame, ako razmišljate o promeni boje kose, a želite da budete u trendu, uzmite u obzir najmodernije boje kose za proleće i leto 2024.

Proleće je vreme promena, koje može da počne sa novim bojama. Odabir prave boje za kosu ne samo da će vam pomoći da promenite svoj izgled, učiniće ga modernim i aktuelnim. Prikupili smo trendi boje za kosu koje će biti u modi na proleće i leto 2024.

Koje su najmodernije boje kose za proleće i leto 2024.

Cherry cola

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MG Hair Design (@mghairdesign)

Cherry cola obećava da će biti najmodernija boja 2024. Bogata boja trešnje će se svideti ljubiteljima estetike 90-ih i ljubiteljima eksperimentisanja. Ako još ne možete da se odlučite za ovu boju, možete da je isprobate neko vreme koristeći tonirane maske i balzame. Takvi proizvodi vam daju priliku da isprobate nijansu koja vam se sviđa bez rizika po kvalitet vaše kose.

Ako ste spremni za farbanje, zapamtite da će se nijansa cherry cola brzo isprati (kao većina crvenih farbi za kosu). Zbog toga, nakon procedure, pređite na mekši šampon koji ne sadrži sulfate i ne isušuje dlaku. Takođe dodajte restorativne maske u svoju rutinu nege da biste sačuvali boju i nijansirane balzame koji će održati bogatstvo cherry cola farbe.

Hladna braon

Hladna braon boja je u skladu sa estetikom „čiste devojke“, koja je i dalje popularna. Hladan tamnocrveni podton pomaže da se izbegnu tople crvene i bakrene boje. Pramenovi će još više istaći ovu trendi nijansu i pomoći da se prilagodi svakom tenu.

Zlatno plava

Zlatna plavuša sa nijansama vanile i karamela tek počinje da dobija na popularnosti. Ali mnogi stilisti predviđaju da će ova boja postati jedna od najpopularnijih među modnim influenserkama i zvezdama. Boja je raskošna, a zlatni pramenovi daju kosi neverovatan sjaj.

Ginger

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalin Moura (@natalinmoura)

Prigušena bakarno-crvena nijansa će se svideti onima koji još nisu spremni za jarke boje kao što je cherry cola. Ginger boja je idealna za plavu i svetlosmeđu kosu. A ako imate tamnu kosu, prirodnu ili farbanu, moraćete prvo da je posvetlite.

Bakarno-crvenu nijansu takođe treba pažljivo održavati nakon farbanja i tonirati u salonu. Nabavite hranljive maske za zaštitu boje, kao i proizvode za toniranje sa bakar-crvenim pigmentom. Ne zaboravite da koristite i zaštitu od toplote prilikom stilizovanja.

Rose gold

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SalonCentric (@saloncentric)

Kajli Džener i Megan Foks vraćaju bledo ružičastu kosu koja je bila u modi kasnih 2010-ih. U modi su i jednobojne pastelne boje i blago „oživljene“ boje sa tamnim rubom u korenu – izgleda nemarno i smelo. Najlakši način da se postigne ova nijansa biće za one sa plavom kosom, u drugim slučajevima, biće potrebno najpre posvetliti kosu. Pastelno ružičasta nijansa je veoma zahtevna za održavanje jer se brzo ispira. Tonirane maske i balzami pomoći će u održavanju boje.

Casther/shutterstock.com