5 omiljenih celebrity frizura za zimu 2023. koje možete da napravite same, kod kuće

by | 19 novembra, 2023
najbolje frizure slavnih za zimu 2023.

Frizura za Novu godinu? Vreme je! Ovo je 5 najboljih frizura slavnih za zimu 2023. A sve do jedne možete napraviti same, kod kuće

Koliko puta ste pomislile na novogodišnje praznike u poslednjih nedelju dana? Da, vreme je da počnemo sa izborom toalete i izgleda. Frizura je jedan od najznačajnijih momenata, pa zašto ne bismo inspiraciju potražile na najočiglednijem mestu – među ženama kojima je posao da izgledaju trendi i koje pred sobom imaju najbolje sveteske frizere.

Od prepoznatljive zalizane punđe Sofije Riči do frizure inspirisane Pamelom Anderson, ovo je pet zimskih prazničnih frizura koje celebrity dame vole, a koje vi bez problema možete da ponovite kod kuće.

Najbolje frizure slavnih za zimu 2023. koje možete napraviti same, kod kuće

Praznici stižu, a ove frizure su spremne za čas! I totalno trendi!

Sofia Richie: Zalizana punđa

Zalizana punđa Sofue Richie bila je jedan od najtraženijih lookova u godini i ne pokazuje znake da će izaći iz mode. Nakon pranja kose, osušite kosu fenom od korena ka vrhovima. Skupite kosu u niski, črvsti rep. Zatim namažite kosu izdašnom količinom gela. Zatim uvrćite rep dok ne postignete pravilnu punđu, pričvrstite kosu, a onda dodajte ulje za kosu kako biste zalizali ostatak kose.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Hailey Bieber, ravni bob

Ove sezone, kratka kosa je šik – a tupi, dugi bob Hailey Bieber je jedan od najboljih načina da je nosite. Operite kosu i stavite keratinsku masku. Nakon pranja i sušenja, nanesite  neki sprej za sjaj kose. Koristite četku i fen za kosu sa koncentrisanom mlaznicom da biste zagladili kosu. Ukoliko je potrebno, na kraju ispravite kosu peglom.

Shay Mitchell, wet look

Mokri izgled je glavni trend mermaidcore-a sa kojim smo ušli u 2023. Na gornju polovinu kose nanesite gel, a donju polovinu posle zagladite silk kremom. Koristite dugae dugačak češalj sa srednjim zupcima kako biste zagladili kosu i stvorili pravi efekat. Kosu sušite uz pomoć difuzora i raspetljavajte je samo prstima, nikako ne koristite češalj ili četku da ne biste pokvarili efekat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shay Mitchell (@shaymitchell)

Ashley Graham, visoka punđa u stilu Pamele Anderson

Još  jedan stil koji su slavne dame kopirane ove godine. Frizura u stilu Pamele Anderson će, bez sumnje, biti jedna od najtraženijih za ove novogodišnje praznike. Dok sušite kosu, budite savijeni ka podu, a kosa neka slobodno pada naopako – ovako ćete postići volumen. Na vrhu temena vežite dva repa na razmaku od samo dva centimetra. Zatim ih polako spajajte, stvarajući zajedničke pramenčiće koje uvržete i uključujete u punđu. Neurednost je bitno obeležje ove frizure, tako da uopšte ne morate biti precizni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели justine marjan (@justinemarjan)

Simone Ashley, meki talasi

Tajna njeni talasa leži u tehnici. Nakon nanošenja spreja za volumen i stilizovanje i sušenja kose difuzorom, koristite ravnu peglu za kosu. Svaki talas je jedan pritisak peglom. Jednostavno – uhvatite pramen, okrenete peglu od lica, pustite pramen. Pomerate se duž jednog pramena onoliko puta koliko smatrate potrebnim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Simone Ashley (@simoneashley)

Roy Rochlin, Frazer Harrison, Victor Boyko, Vitorio Zunino Celoto/GettyImages