Viralni TikTok trik uz pomoć kojeg i žene sa bobom mogu praviti savršenu nisku punđu

by | 6 oktobra, 2023
niska punđa od kratke kose

I devojke sa bobom sada mogu da imaju savršenu nisku punđu – samo pratite ovaj viralni TikTok trik

Bob u svim svojim varijantama je odlična frizura za žene u trendu. Nije bitno da li se odlučite za bob, italijanski bob ili dugi bob, kosa srednje dužine je uglavnom laka za održavanje i stilizovanje i ne zahteva puno veštine. No, izuzev na bad hair day.

Dan u kome se budite umorni i u gužvi, neoprane kose je noćna mora sam po sebi. Ali, kada imate kratku kosu, kada nosite popularni bob, ova noćna mora je još i veća, jer nema lakih rešenja. Kada nosite bob ne možete da vežete rep, ne možete da napravite punđu… Bar je tako bilo do sada.

TikTok trik za punđu od kratke kose

Ovaj jednostavni trik ne zahteva nikakvu pripremu kose, niti posebne aparate za stilizovanje. Primenjiv je podjednako  lako na sveže opranu ili na kosu koja je pristigla za pranje. Sve što vam treba su dve gumice i vaša punđa od kratke kose biće uskoro gotova.

 

@paigeroxanne Slicked bun for short hair. Not just a nub in the back lol. Very casual, perfect for gym or running errands. #slickedbackhair #slickbunhack #shorthairstyles #shorthairhacks ♬ original sound – Paige Goss

Kako se pravi niska punđa od kratke kose?

Proces je izuzetno jednostavan i brz. Prvo, morate napraviti nizak rep. Ako vam je kosa do ključne kosti vežite ga u liniji rasta. Ako je nešto kraća, moraćete malo da ga podignete kako biste imali dovoljnu dužinu da završite ovu frizuru.

Čvrsto vežite svoj niski rep, a potom kosu podelite na dva dela. Repić bukvalno prevrnite i pričvrstite gumicom, kao na snimku. Vaša niska punđa je gotova!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Your favorite accessorie ♡ scrunchies, hairstyles & more (@everydayscrunchie)

erstudiostock/istock/gettyimagesplus