Frizure iz devedesetih koje se vraćaju na velika vrata ove jeseni!

by | avgust 25, 2023
frizure iz devedesetih

Frizure iz devedesetih se vraćaju da zavladaju na jesen 2023. 

Pogodite šta? Devedesete se vraćaju na velika vrata, i to ne samo u naša nostalgična sećanja, ne samo u modi ili omiljenim cipelama – one ulaze i u carstvo lepote. Te 90-te su bile veličanstvena mešavina kontrasta, bar kada je u pitanju frizura: od oštrih kratkih bobova do raskošnih supermodel lokni.

Dok zaranjamo u ovu vremensku mašinu, vreme je da se zapitamo koje će to frizure iz devedesetih biti najveći hair trend jeseni 2023.

Članak se nastavlja posle reklama

Frizure iz devedesetih koje se vraćaju ove jeseni

Lokne sa prese

Da, to su one jedinstvene lokne, tako prepoznatljivo rađene peglom za kosu! Setite se samo Julie Roberts ili Sarah Jessice Parker? Peglu u ruke i samo napred, jer ovo je glavna zamena za trend neurednih lokni sa plaže koje smo nosile letos.

Supermodel frizura

Modeli 90-tih su imali tu jedinstvenu voluminoznu, blago zatalasanu frizuru koja doživljava veliki povratak ove jeseni. Cindy Crawford, Claudia Schiffer ili čak Cher iz tog perioda – sve su imale tu fenominalnu kosu za pozavideti. Neophodno je malo veštine u feniranju i ogromna četka.

Članak se nastavlja posle reklama

Beckham bob

Ne, ne mislimo na Viktoriju i njen oštri, kosi bob! Ovo je firzura koju je Keira Knightley’s nosila u kultnom Bend It Like Beckham. Dužina do brade, mnogo dugih slojeva i nemarno stilizovanje.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ʰᵃⁿⁿᵃʰ¨̮ (@hannahkleit)

Pletenice i još pletenica

Mini pletenice uz lice koje ukrašavaju bob, duge pletenice u stilu američkih navijačica, afropletenice – sve su ovo frizure iz devedesetih, a ove jeseni možete posegnuti za njima u svakom trenutku. Čak i na crvenom tepihu. Ili ih možete nositi preko noći, rasplesti i dobiti jedinstvene kovrdžice.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Članak se nastavlja posle reklama
Don Callister, Diane Freed, Brenda Chase/Stringer/GettyImages