Francuski šik: Ovi hair trendovi caruju ulicama Pariza

by | oktobar 2, 2023
frizure koje nose francuskinje

Da li iko tako nepogrešivo bira šik hair stilove kao Parižanke? Ovo su frizure koje nose Francuskinje ove sezone

Kada su u pitanju šik frizure, Francuskinje su jednostavno nepobedive! Koja god da je dužina kose u pitanju, način stilizovanja, boja kose – one su jednostavno u stanju da u moru trendova izaberu baš one koji izgledaju najženstvenije i najmoćnije. Hair izbor jedne Francuskinje će uvek biti frizura sa stavom.

Zašto Francuskinje imaju tako šik frizure?

Hair stilisti za ovo imaju jednostavno objašnjenje: Francuskinje poštuju minimalistički pristup manje je više. One ne preteruju sa ukrasima, pridržavaju se prirodnog kolorita kose tek ga malo osvežavajući i vole jasne linije prilikom šišanja. U krajnjoj liniji, bob koji je trend br. 1 već duže od godine, njihov je izum! Francuskinje su ga prve proslavile.

Dakle, ako smo već u potrazi za šik frizurom, hajde da vidimo koje su to frizure omiljene u Parizu.

Frizure koje nose Francuskinje

Svi popularni trendovi za 2023. su zastupljeni na ulicama Pariza, ali žene od stila najviše pažnje pridaju ovim trima:

1. Birkin šiške

Niko ne nosi šiške onako kako to rade Francuzi, ali birkin šiške su otišle još za korak dalje. One se odlikuju kraćim, izreckanim pramenovima, krajnje nestrukturiranim, koje se potpuno ističu u odnosu na ostatak kose. Ovaj stil Francuskinje biraju jer uokvirava oči i jagodice i može se primeniti na sve dužine kose.

2. Teksturirane slojevite frizure

Još jedna šik karakteristika frizura koje nose Francuskinje jeste to da one podržavaju prirodnu teksturu kose. Nema veze da li ste kovržave, talsaste ili ravne kose, važno je samo da to prihvatite i nosite sa ponosom. Ove slojevite šik frizure su idealan način da prigrlite svoju teksturu i date joj oblik koji odgovara vašim jedinstvenim crtama lica. Rezultat je razigran i ženstven izgled.

3. Francuski bob

Naravno, nijedan pregled francuskih trendova frizure ne bi bio potpun bez pomena francuskog boba — jednog od najpopularnijih stilova 2023. gde god da živite. Ako ga nosite u mekim, lepršavim talasima, sa pramenovima ka licu, onda definitivno imate jednu od omiljenih frizura Francuskinja. Ipak, ovaj zahteva određeno održavanje, redovno šišanje pre svega.

Edward Berthelot/gettyimages