Chanel je već predstavio svoju prazničnu kolekciju parfema!

by | 15 oktobra, 2019

Iako se nekim čini da je još uvek rano, praznična euforija već se uveliko širi beauty svetom, a poslednja praznična kampanja koja nam je privukla pažnju je Chanelova kampanja posvećena varijacijama njihovog kultnog parfema N°5 i to sa potpisom velikog umetnika Jeana-Paula Goudea.

U ekskluzivnoj poklon kutiji nalazi se svima dobro poznata Chanel bočica parfema, uz koju po želji možete dodati i omiljenu nijansu Rouge Allure, koji će vam ulepšati svaki praznični look. U kutiji se mogu naći N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau i Coco Mademoiselle Eau De Parfum parfemi, po vašoj želji.

N°5 Eau De Parfum i N°5 L’Eau Twist and Spray

Mini verzije ova dva parfema spakovane su u male bočice, koje nalikuju pakovanjima ruževa za usne i jednostavne su, jer ih uvek možete poneti sa sobom. Crno i zlatno pakovanje su opcije za parfem, dok su crno i belo pakovanje namenjeni toaletnoj vodi.

N°5 Fragments D’or

U staklenoj bočici, dolazi mirisni body shimmer sa mirisom najpopularnijeg parfema ikada. Reč je o proizvodu idealnom za posebne praznične večeri, tokom kojih želite doslovno da sijate!

Gift Set + Mini Twist and Spray N°5 Eau De Parfum, N°5 L’Eau

Možete se odlučiti i za gift set u minimalističkoj kutiji, crnih i belih tonova. Ova opcija nudi vam bočicu omiljenog parfema od 100ml, kao i njegovu Twist and Spray verziju, koju možete nositi sa sobom, gde god da krenete.

Chanel se ovoga puta pobrinuo da stvori savršene poklone, kojima tokom praznika možete obradovati voljene dame, ali i sebe!

Foto: Chanel

5 mirisnih noviteta savršenih za ovu jesen – Parfemi koje morate isprobati!

 

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.