Categories Lepota

Francuskinje otkrile: 3 pravila za nošenje parfema

Francuskinje su poznate kao sofisticirane i elegantne dame, koje ostavljaju bez daha. Uz to, one nikada iz kuće ne izlaze bez svog omiljenog parfema, koji ih čini još nežnijim i zanosnijim lepoticama.

One čak i parfem nose na poseban način, poštujući posebna pravila. Ukoliko želite da se predstavite kroz parfem koji nosite, donosimo vam pravila za nošenje parfema, koja smo naučili od romantičnih Francuskinja:

1. Pronađite parfem koji se podudara sa vašim karakterom

Francuskinje su apsolutno verne jednom parfemu, bez obzira na doba dana ili godine. One se drže pravila da parfem predstavlja karakter jedne žene, a kada pronađu svoj parfem, nosiće ga godinama.

2. Ne preterujte sa količinom parfema

Budite umerene. Nosite parfem na vratu i zglobovima. Dovoljno da privučete svačiju pažnju, ali sa ukusom.

3. Ne mešajte različite parfeme

Nemojte nikad istovremeno nanositi različite parfeme. Podtonovi različitih mirisa se često ne podudaraju, pa će se dobiti težak i neprijatan miris, kombinacijom različitih parfema na vašem vratu.

Jedna žena o sebi otkriva mnogo svojim izborom parfema.Kada jednom pronađete vaš parfem za ceo život, nosite ga dostojanstveno i dopustite da vas miris predstavi  u najboljem svetlu, pre nego što išta kažete o sebi.

Pročitajte i…Parfem koji ćete obožavati: “Joy” by Dior

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA