Multiactiv Herbal Infusion kolekcija: Šta o njoj kažu žene koje su je isprobale?

by | april 20, 2022
Multiactiv

LEPOTA&ZDRAVLJE ZA MULTIACTIV

Multiactiv je domaći kozmetički brend poznat po praćenju trendova i novina iz oblasti nege kože, a iskustvo dugo preko 20 godina sada je uobličeno u inovaciju jedinstvenu u svetu.

Putem posebno osmišljenog tehnološkog postupka, blagodeti lekovitog bilja prenose se u čaj i nastaju unikatne kozmetičke formulacije. Izuzetno efikasni, proizvodi iz Multiactiv Herbal Infusion linije ispunjavaju najviše standarde beauty industrije. U proizvode nisu dodavane boje i mirisi, a odlikuje ih prozračna tekstura pogodna za sve tipove kože i životne dobi. Ključni sastojci lekovito bilje koje se koristi za spravljanje čajne mešavine potiče sa netaknutih predela naše zemlje, a pri proizvodnji ove linije korišćeno je što je više moguće materijala koji se može reciklirati.

BENEFITI ČAJEVA LEKOVITOG BILJA I KOZMETIČKIH AKTIVNIH KOMPONENTI U NEZI KOŽE

Verovatno ste već čuli o benefitima čajeva koji se još od davnina koriste u narodnoj medicini, no poznata su i brojna pozitivna dejstva njihove topikalne primene. Upravo ta činjenica inspirisala je kozmetički brend Multiactiv da osmisli tehnološki postupak u kojem ujedinjuje pozitivna dejstva kamilice, hajdučke trave, belog sleza, majčine dušice i žalfije sa efektima savremenih kozmetičkih sastojaka, kao što su beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. Na taj način omogućeno je sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja bogate antioksidansima, mineralima, vitaminima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti.

Kao rezultat ovog postupka nastali su MULTIACTIV HERBAL INFUSION proizvodi. Jedinstveni po sastavu i tehnologiji izrade, oni ujedinjuju najbolje iz prirode i najefikasnije iz nauke kako bi negovali, štitili, regenerisali i usporili starenje kože.

MULTIACTIV „POD LUPOM“ KORISNICA

ISKUSTVA IZ PRVE RUKE

“Ovo je verovatno najlaganija i najhidratantnija dnevna krema koju sam ikada probala. Koža je upija za svega nekoliko sekundi. Tako mi lepo osveži lice i daje koži zdrav i blistav izgled. Prezadovoljna sam!“

Milana P.

“Od noćne kreme očekujem da bude teža od dnevne, ali da mi se satima kasnije lice ne lepi za jastuk. Takođe, želim da ujutru imam glow kao da sam odspavala 10 sati, iako se to najčešće svodi na šest. Sve to dobila sam od Multiactiv Herbal Infusion noćne kreme. Savršen kombo čajeva, niacinamida i vitamina E koji mi trenutno olakšava život.”

Jelena N.

„Oduševila me je činjenica da baš svaki Herbal Infusion proizvod sadrži drugačiju mešavinu čajeva lekovitog bilja i aktivnih komponenti. Nega sa svega tri proizvoda ne oduzima mi previše vremena, a pruža maksimalan efekat. Znam da sam koži pružila sve što joj je potrebno da bi bila zdrava i uravnotežena, što se i vidi.”

Dragana C.

PROČITAJTE I…Znate li da se kozmetika može praviti i od čajeva?

Tamara K. ima problematičnu kožu lica i izazov sa aknama. “Srećna sam što sam isprobala novu Herbal Infusion liniju. Posebno me je obradovalo to što su deo ove linije kamilica i niacinamid, sastojci idealni za problematičnu kožu kao što je moja.”

“S obzirom na listu sastojaka, moja očekivanja – kao dugogodišnje korisnice Multiactiv kozmetike – nisu bila mala. No, prvi susret sa Herbal Infusion kolekcijom zaista me je oduševio. Moj favorit je tonik za lice. Kada ga koristim, kao da se umivam čajem. Koža je osvežena, hidrirana, umirena. Genijalno!”

Biljana M.

“Nakon svega desetak dana upotrebe Herbal Infusion linije, rezultati su već vidljivi.”

Sofija D.

“Mislim da nema kome Herbal Infusion kolekcija ne bi odgovarala. Svakome bi preporučila da isproba ovu inovativnu infuziju lekovitog bilja. Formulacije su prevazišle sva moja očekivanja i sigurna sam da će dugo biti deo moje rutine nege.”

Ana J.

Isprobaj i vi Multiactiv Herbal Infusion kolekciju i uživaj u negovanoj i blistavoj koži svakog dana.

lepotaizdravlje.rsPR