Categories Lepota

Najnoviji trend u beauty svetu: Fotoepilacija revolucionarnog brenda No+Vello

No+Vello je brend broj jedan u “beauty” segmentu u svetu i kao takav i srpskom tržištu nudi revolucionarne usluge – fotoepilaciju, efikasno fotopodmladjivanje, izbeljivanje zuba, rešavanje problema celulita. U osnovi ovih suštinski različitih usluga je moć foto ćelije. U Srbiji sve više dama, ali i pripadnika jačeg pola odlučuje da se trajno reši maljavosti i neželjenih dlaka, na način koji je u svetu trenutno najzastupljeniji i najpopularniji. Umesto opšte poznate i ne tako jeftine i svima dostupne laserske epilacije, nešto novo, i za neše prilike i revolucionarno je fotoepilacija španskog brenda No+Vello, broja jedan u domenu beauty kategorije.

Princip rada je veoma jednostavan

Selektivna termoliza je princip rada po kojem energija ide ka jednoj specifičnoj supstanci koja upija svetlost, što je u dlačici na koju mi delujemo, melanin.
Svetlosna energija upijena od strane melanina pretvara se u toplotnu energiju i ta energija će uništiti ćelije i oštetiti folikul dlake.

Po čemu se taj princip razlikuje od opštepoznate laskerske epilacije?

Za razliku od laserske epilacije, IPL deluje samo na prva dva sloja kože u kojima se nalaze folikuli dlaka tako da je manje bolna. Klijenti to opisuju kao osećaj blagog peckanja. Takodje jedna od ključnih prednosti je što za razliku od laserske epilacije No+Vello ima Sun&Safe tehnologiju koji obuhvata izradu tretmana i na preplanuloj koži, dok se laserska epilacija ne radi u letnjim mesecima. Takođe u odnosu na boju dlačica postoji širi spektar delovanja pa su tako mogući i tretmani nešto svetlijih dlačica u odnosu na lasersku epilaciju.

Značajna razlika izmedju ova dva principa je i u ceni koja je u slucaju No+Vello IPL-a znatno pristupačnija, čime je No+Vello napravio revoluciju na tržištu. Nema posebne pripreme, bitno je da je dlačica vidljiva i da se klijent nije sunčao poslednjih 48h. Prvi tretman se ponavlja kroz 4 nedelje. Nakon toga se za svaki sledeći tretman period produžava za nedelju dana. Već nakon prvog tretmana klijent može očekivati smenjenje dlačica za 70-80% Telo je podeljeno u zone, a svaka je po univerzalnoj ceni od 30 evra. Što se tiče broja tretmana, on zavisi od različitih faktora kao sto su boja kože, dlake, pol, horminski status, godište, gustina dlake, debljina dlake. Nega nakon tretmana podrazumeva uobičajen način negovanja, mada se preporučuje intenzivnije hidriranje zone koja je tretirana. Na dan tretmana treba izbegavati bazen, saunu, sunčanje i trening.

Regije koje se izbegavaju su one oko očiju, tetovirane regije, regije sa trajnom šminkom, kao i one sa kožnim bolestima.
Stanja u kojima se epilacija ne preporučuje su trudnoća i dojenje, epilepsija kao i imunosupresivna stanja. Terapija fotosenzitivnim lekovima takodje predstavlja jednu od kontaindikacija.
Novello klijenti svuda u svetu, pa i u Srbiji su 40 % muškarci, a 60% žene, sa blagim razlikama u zonama odnoso regijama koje tretiramo.

No+Vello je jedna od najbrže rastućih franšiza na svetu. U regionu je zastupljena u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Rumuniji. Specifično je da ovaj biznis model uspešno posluje i u zemljama sa visoko razvijenom ekonomijom, kao i zemljama sa manje razvijenim ekonomijama. Investicija je isplativa u mestima sa preko 40 000 stanovnika, i to u periodu od 6 do 18 meseci.
Zaintersovani za franšizu dobijaju kompletan transfer znanja i tehnologije, obuku vlasnika frnšize i osoblja za rad po No+Vello protokolima, kao i kompletnu aparaturu. Uz to dobijaju i nameštaj za opremanje centra, kako kabine tako i čekaonice, kozmetičke preparate, kao i kompletni propagandni materijal, podršku u marketingu, ali i u poslovanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA