Horoskop za februar 2022: Prilika za ljubav kuca na vrata

by | 1 februara, 2022
horoskop za februar 2022

Mesečni horoskop za februar 2022. Bikovima donosi povoljne finansijske vesti, a Lavovi nameću svoju volju.

Mesečni horoskop za februar 2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, ulazite u mesec koji će biti jedan od turbulentnijih, posebno na polju vaše karijere. Imate veliku motivaciju da unapredite svoj status, međutim, prisutne su kočnice koje vas izbacuju iz takta. Odnos sa nadređenima je naelektrisan, pokušavate nametnuti svoju volju. Ukoliko ste zauzeti, vaš fokus na karijeru će sigurno zasmetati voljenoj osobi, pa je potrebno da unesete više harmonije u odnos i da se ne distancirate od partnera. Ako ste slobodni, osoba koja je par godina starija od vas, a uz to je i ambiciozna, pokušava da nametne svoje prisustvo. Moguće su povrede i glavobolje.

Bik

Dragi Bikovi, vreme je da se zauzmete za svoje stavove i uverenja, kojih ćete se sada čvrsto držati. Pored toga, februar je mesec u kojem biste mogli biti iznenađeni prijatnim vestima na polju posla, ali i na polju finansija, planova. Ukazaće vam se prilika da ugrabite poslovnu priliku o kakvoj ste sanjali. Ako ste zauzeti, povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima i direktan hod vaše vladajuće planete govore o poboljšanju kvaliteta odnosa sa voljenom osobom, posebno kada je komunikacija u pitanju. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobijaju poziv osobe na koju dugo čekaju. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, vreme je da krenete dalje kada je poslovni segment u pitanju, iako ćete početkom meseca imati potrebu da da se još jednom preispitate da li ste doneli dobru odluku u prethodnom periodu. Moguće su tenzije sa nadređenima i kao i nemogućnost da se reše nesporazumi. Ukoliko postoje neka dugovanja prema vama, sada ćete rešiti da ih izmirite, po svaku cenu. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je period pojačanih strasri između vas i voljene osobe, ali su prisutni i povremeni sukobi. Slobodni pripadnici vašeg znaka ulaze u strastvenu avanturu. Mogući problemi s kostima i zglobovima.

Rak

Dragi Rakovi, vreme je da zaokružite što ste započeli tokom juna i jula prošle godine. U vašem prirodnom polju međuljudskih odnosa, ali i polja ugovora, tako da će mnogi pripadnici vašeg znaka biti okrenuti novim dogovorima i realizaciji saradnji na kojima dugo rade. Jedan deo Rakova prekida radni odnos i prelazi na novo radno mesto. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u napetom odnosu sa voljenom osobom, koja je raspoložena za rasprave koje će voditi ka sukobima, ukoliko se vi na vreme ne povučete. Slobodni pripadnici vašeg znaka sada imaju priliku da uđu u emotivnu vezu, ali će se dvoumiti između dva kandidata. Povedite računa o ishrani i krvnom pritisku.

lavLav

Dragi Lavovi, period pred vama je veoma naporan kada je posao u pitanju. Postavljate visoke ciljeve i uporno ih pokušavate ostvariti. Zbog toga ćete saradnicima delovati veoma takmičarski raspoloženi, međutim, vi se na to ne obazirete. Ukoliko ste u vezi ili u braku, posvetite više pažnje voljenoj osobi jer se sada oseća usamljeno. horoskop za februar 2022. vam savetuje da izbegavate nametanje sopstvene volje i ne zaboravite da se nalazite u partnerstvu i da niste sami. Slobodnu pripadnici vašeg znaka su okrenuti isključivo poslu, ali sredina meseca donosi veoma prijatna iznenađenja. Mogući su upalni procesi.

Devica

Drage Device, vaša vladajuća planeta je u direktnom hodu od početka februara meseca i u povoljnom aspektu je sa vašim znakom. Završavate sa preostalim obavezama iz prošlosti i od druge nedelje meseca se okrećete novim projektima. Device koje čekaju unapređenje, sada dobijaju ponudu da promene radno mesto. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom može da trpi zbog tračeva i važno je da sada ne dozvolite da vas isti uvuku u distancu u odnosu na partnera. Ako ste slobodni, ovo je period u kojem ćete imati nekoliko kandidata kada je ljubav u pitanju i, ukoliki ne budete previše analizirali i odugovlačili, moguća je promena emotivnog statusa. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Mlad Mesec u Vodoliji donosi harmoniju

Vaga

Drage Vage, vaša vladajuća planeta na početku meseca kreće direktnim hodom, pa ćete sada prošlost ostaviti iza sebe i okrenuti se budućim planovima. Na polju finansija dolazi do pomaka, posebno ukoliko ste čekali na povišicu ili ste se tome nadali. Neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju u o promeni na ovom polju, ali su još uvek neodlučni. Ako ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet i pokušavate zadržati balans. Ukoliko ste slobodni, preko člana porodice imate priliku upoznati osobu koja će vas zainteresovati. Zdravlje je stabilno, ali su moguće alergije.

Škorpija

Drage Škorpije, pred vama je mesec u kojem ćete biti orijetnisani isključivo na komunikaciju, papirologiju, ali i međuljudske odnose. Pripazite na način na koji razgovarate sa drugima, jer ćete sada biti nešto suroviji u odnosu na okolinu, što bi moglo izazvati sukobe. Mogući su problemi s platnim prometom , a neki pripadnici vašeg znaka razmišljaju o poslovnoj ponudi koja se ukazuje. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec u kojem biste morali posvetiti malo više pažnje voljenoj osobi, ali se odnos svakako stabilizuje. Ako ste slobodni, ulazite u period u kojem imate priliku da promenite emotivni status. Visok krvni pritisak.

Strelac

Dragi Strelčevi, tokom narednih nekoliko sedmica, vi ćete najviše energije ulagati u finansije. Zabrinjavaju vas troškovi koji nisu bili u planu, a usput se javljaju zaostala dugovanja koja ste nekako, u prethodnom periodu, preskočili. Pored toga, vaša potreba da istaknete lične vrednosti i stavove, sada dolazi do izražaja, što će vas učiniti neprijatnim sagovornikom. Javljaju se nove ideje za biznis. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan, međutim, zbog nekvalitetne komunikacije, prećutkivanja, dolazi do povremenih rasprava. Oni koji su još uvek slobodni, preko prijatelja upoznaju interesantnu osobu koja će ih intelektualno stimulusati. Zdravlje je u redu.

Jarac

Dragi Jarčevi, pred vama je veoma dinamičan mesec u kojem ćete biti angažovani na svim poljima. Imaćete potrebu, ali i mogućnost da unapredite svoju poziciju, a neki pripadnici vašeg znaka, naglo postižu dugo željeni uspeh. Ipak, horoskop za februar 2022. vam savetuje da povedite računa kada je odnos sa nadređenima u pitanju, ali i vaš integritet. Ukoliko ste zauzeti, ovo je mesec u kojem ćete morati balansirati u odnosu i vaša samokontrola sada mora odigrati važnu ulogu. Ukoliko ste slobodni, sa planetom ljubavi u vašem znaku, koja kreće direktnim hodom, prilika za ljubav kuca i na vaša vrata. Ne izlažite se velikim naporima jer vam može biti ugrožena vitalnost.

Vodolija

Drage Vodolije, ono što je na prvom mestu, tokom februara meseca, u vašem slučaju, jeste da se dobro organizujete i da pregrupišete svoju energiju i da pokušate da iskontrolišete strahove koji vas sputavaju. Ne obazirite se na tračeve na koje nailazite i fokusirajte se isključivo na svoje ciljeve. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner će tokom februara biti obuzet usključivo poslom, pa ćete se vi osećati zapostavljeno. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da uđu u tajnu vezu. Neispavani ste i nervozni.

Ribe

Drage Ribe, povoljan aspekt planete akcije tokom nedelja koje su pred vama će doneti veliku motivaciju kada su ciljevi u pitanju koje ćete, u velikom broju, sprovesti u delo. Pored toga, tranzitni Jupiter je u vašem znaku, pa i uz neke prepreke, vi do realizacije onoga što želite, stižete. Odnos sa prijateljima je napet. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pred vama je mesec u kojem ćete biti podrška voljenoj osobi koja ima poteškoće na polju posla. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dve veoma konkretne osobe. Zdravlje je stabilno.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

lepotaizdravlje.rs SasinParaksa/iStock/Getty Images Plus via Getty Images


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.