Prvi uvid u život Brusa Vilisa nakon povlačenja iz glume

by | 26 maja, 2022
prvi uvid u život Brusa Vilisa nakon povlačenja iz glume

Ema Heming Vilis, glumčeva supruga, objavila je prvi uvid u život Brusa Vilisa nakon povlačenja iz glume.

Pre nekoliko meseci, svet je obišla vest da se sezdesetsedmogodišnja filmska zvezda, Brus Vilis, povlači iz sveta glume. Razlog je afazija, moždani poremećaj koji utiče na kognitivne sposobnosti pojedinca. Kako je navela glumčeva porodica, Brus više nije u stanju da glumi.

Pročitajte i… Holivudske zvezde koje su se suočile s afazijom


Od tada, glumac se krio od očiju javnosti, a njegova supruga, Ema Heming, nedavno je na Instagramu otkrila šta Vilis sada radi.

Prvi uvid u život Brusa Vilisa nakon povlačenja iz glume


Ema je naime objavila video u kojem zvezda filma „Umri muški“ igra košarku, a pre toga i kako uživaju u izolaciji od budnog oka javnosti. Iako su se on i Ema povukli od javnosti, Brusova bivša žena Demi Mur, sa kojom ima pet ćerki, objavila je zvaničnu izjavu.

Kao porodica, želeli smo da podelimo vest da naš voljeni Brus ima zdravstvenih tegoba. Nedavno mu je dijagnostifikovana afazija koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Brus odlazi u penziju, napisala je Demi i dodala da bolest utiče na njegov govor, pisanje, kao i na usmeni i pisani jezik.

Nakon toga, Ema je propričala o tome kako se sada u svemu ovome snalazi.

Porodica mi je na prvom mestu i stavljam je iznad svojih potreba. To me ne čini herojem. Ipak, količina brige kojom obasipam porodicu je uticala na moje mentalno zdravlje.

 

lepotaizdravlje.rsTheo Wargo / Staff via Getty Images Entertainment

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.