Sezona Raka 2022. nam uskoro stiže, a evo i šta nam donosi

by | 19 juna, 2022
Sezona Raka 2022

Sezona Raka 2022. otpočinje 21. juna, kada Sunce ulazi u ovaj znak Zodijaka. A šta ovaj položaj Sunca znači za svakoga od nas?

Ulaskom Sunca u znak Raka započinje letnja ravnodvenica, a samim tim, otpočinje i letnja sezona. Ovaj položaj Sunca označava nove početke i predstavlja savršeno vreme za povezivanje, pre svega sa sopstvenim osećanjima.

Rakovi  su vodeni znak Zodijaka i važi za emotivane, osećajane i empatičane. Ova sezona je naročito dinamična i donosi neke veoma zanimljive astrološke događaje.

Sezona Raka 2022.

Tokom ovog perioda, Merkur i Venera menjaju svoje znakove. Uz to, na nebu se događaju još neke promene. Sunce u Ovnu susreće se sa isceliteljem Hironom, koji je takođe u znaku Ovna. Zato ne čudi što ćemo tokom ovog perioda razmišljati o svojim osećanjima i onome što nas dugo tišti. Ovo je turbulentan period i predstavlja kosmički podsetnik da budemo nežniji- prema sebi. Takođe, tokom juna moguć je problem u komunikaciji sa voljenim osobama. Dobićemo jasniju sliku onoga što želimo.

Nakon uzbudljive sezone Blizanaca, dva pomračenja i retrogradnog Merkura, sezonu Raka započećemo umorno i iscrpljeno. Iako Merkur ide direktnim hodom, trebaće nam vremena da skupimo energiju. U ovom periodu rešavaćemo probleme u komunikaciji, probijanje rokova i zaostale poslove.

Ipak, nakon tih prvobitnih turbulencija, ova sezona nam donosi mir i spokoj. Bićemo orijentisani ka porodici i domu, bićemo nešto povučeniji i sentimentalniji. U ovom periodu uspostavićemo bolje i dublje kontakte s voljenim osobama i starim prijateljima.

Negativna strana sezone Raka krije se u tome što će nam doneti energiju ovog znaka. Bićemo razdražljiviji i češće ćemo menjati raspoloženja. Ipak, stvaraćemo dublje i značajnije veze s voljenim osobama.

U ovom periodu, naučite da usporite i da izdvojite vreme za sebe. Razmišljajte o svojim osećanjima i prihvatite ih. Radite na tome da budete otvoreniji prema drugima.

Sezona Raka nas uči da usporimo. Nemojte se začuditi ako budete osećajniji i ako se češće budete prisećali prošlosti. Sezona Blizanaca bila je zaista burna, pa nam novi period donosi nova iskustva. Samo polako i srećno vam leto!

 

lepotaizdravlje.rsGanna Bozhko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images