Zasijajte na suncu: 5 boja kose koje ćete voleti ove jeseni

by | septembar 18, 2016
Vizažista: Marijana Đorđević; Konatkt mejl: beautytutorials86@gmail.com Fb stranica: https://www.facebook.com/groups/629625147206229/

Vizažista: Marijana Đorđević; Konatkt mejl: [email protected] Fb stranica: BEAUTY TUTORIALS by MARIANA

Jesen je pred našim vratima i vreme je da uplovimo u nežne boje koje donosi ovo godišnje doba. Ako želite da promenite boju kose, ovde ćete naći inspiraciju, a budite sigurni da koju god od ovih pet boja izaberete, nećete se pokajati. Zapravo, sigurni smo da ćete ih obožavati.

Posetite i Marijanin YouTube kanal OVDE

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pepeljasto roze

Ako već imate plavu kosu, odličan način da dobijete toplinu, sjaj i malo neobičnosti je da dodate malo pink nijanse. Pepeljasto roze boja će dodati toplinu vašem licu.

A photo posted by EVE therealeve (therealeve) on

Na narednoj strani pogledajte još nijansi koje ćete obožavati…

Bronde odnosno braon-plava

Ova boja je sve popularnija kod svetskih zvezda, posebno u ovoj sezoni. Ova nijansa, koja kao osnovu ima braon sa bogatim karamel akcentima, ne samo da će „omekšati“ vaše crte lica već će vašoj kosi dodati dimenziju i volumen, a sa plavkastim pramenovima uspećete da „zadržite“ duh leta još malo.

A photo posted by Selena Gomez (selenagomez) on

Bež plava

Ova boja kose je odlična tranzicija iz hladne platinaste boje u topliju jesenju nijansu. Na ovaj način i dalje ćete ostati fatalna plavuša, ali sa fenomenalnom novom bojom uz pomoć koje ćete se izdvojiti iz gomile “žutih” plavuša.

A photo posted by Soo Joo (soojmooj) on

Terakota

Ova prelepa topla boja je toliko multidimenzionalna zbog kombinacije tople braon i narandžasto crvene sa pink tonovima. Iako je malo tamnija boja i dalje je jako upečatljiva I jedinstvena.

Šampanj crvena

Ako već imate tamnije plavu kosu i hoćete da dobijete izgled fatalne zavodnice probajte ovu nijansu. Promena je sasvim suptilna, ali dovoljna da se osetite kao nova osoba.

A photo posted by Isla Fisher (islafisher) on

Zapamtite da ako niste vične mešanju boja, obavezno odete kod frizera sa fotografijom željene boje. Tako ćete izbeći eventualna razočaranja i uštedeti novac. Ako se farbate prvi put pročitajte šta treba da znate pre nego što to uradite OVDE.

Tagovi: