Internet prodaja odeće – prevara ili ne?

by | 23 aprila, 2016

Ako imate neku od društvenih mreža ili volite da provodite vreme na internetu, sigurni ste primetili sa strane, u oglasima, razne internet prodavnice koje se bave prodajom odeće. Ono što mi vas želimo da pitamo jeste – da li verujete u njihovu sigurnost i tačnost robe koja je prikazana na slikama?

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Moramo priznati da su cene zaista primamljive, a izgled garderobe još lepši, pogotovo kada su u pitanju haljine, bluze, kardigani i nakit… Mnogo nakita, od jeftinih minđuša do satova sa različitim aplikacijama. E sad, kome verovati njima ili „zadovoljnim“ kupcima? Pažljivo pokušavamo da shvatimo da li su pouzdani i da li možemo poručiti odeću, a da nam ona uopšte stigne – u jednom komadu, ista kao sa slike i u dobroj veličini.

Pročitajte i… Saznajte kako odeća utiče na vašu svakodnevicu

Nažalost, sve zavisi od cene koju platite. Ako naiđete na prelepe džempere, kapute i haljine, koji imaju nerealno nisku cenu, znajte da nešto nije kako treba. Ili neće biti od materijala kakav ste očekivali ili će vam biti malo (iako ste naručili svoju veličinu i izmerili se). To dokazuju i mnogobrojne slike koje se mogu naći na internetu, postavljene od strane ljudi koji su prevareni. Pogledajte slike i sledeći put dobro razmislite kada kupujete nešto preko interneta!

Pročitajte i… Odeća koju ne bi trebalo da nosite ako imate više od 40

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.