Super Mesec sada je bliži Zemlji nego ikada pre i evo šta to znači za vaše živote

by | 16 oktobra, 2016

Ako ste se osećali teskobno i depresivno u poslednje vreme ili ste se borili sa finansijskim problemima, ne brinite, od sutra nastupa potpuno drugačiji period…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

U nedelju ujutro, u 06:23, Mesec je bio najbliže Zemlji ove godine. Biće 14 odsto veći i 30 odsto svetliji nego bilo koji pun mesec u svojoj najvišoj tački, objavila je NASA.

Ovaj pun mesec je ujedno i Super Mesec, a on se pojavljuje kada je mesečeva orbita najbliža Zemlji. Ovaj Super Mesec se javlja kada je Mesec u Ovnu, a prema vedskoj astrologiji, sa ovim punim Mesecom napokon će nastupiti vreme isceljenja.

Ako ste se osećali teskobno i depresivno u poslednje vreme, sigurno niste jedini, jer je na vas uticala pozicija planeta i Meseca, piše portal Anandastrology. Ovaj pun Mesec, koji se naziva i Lovčev Mesec, doneće potrebnu dozu isceljenja, harmonije i mira, ali i ukloniti strah i sumnju.

Pročitajte i… Sedam veličanstvenih dokaza da vas posećuje vaš anđeo čuvar

U Indiji je poznat i kao Sharad Purnima, a smata se da otvara vrata Lakshmi, hinduističkoj boginji bogatstva i blagostanja. Njen ženstveni uticaj ili shakti, uticaće na mesečev sjaj, očistiti naša tela i povećati protok blagostanja u ljudskim životima.

Ali, 40 minuta nakon što nastupi, pun Mesec će proći kroz zonu sumraka zvanu „gandanta“. Ta nepredviđena pozicija može da podstakne niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u poređenju sa pozitivnim promenama koje ovaj Mesec donosi. Ako ste se osećali loše u poslednje vreme, sa ovim Mesecom to će se promeniti, a vi se slobodno pripremite za jedan lep i bogat period.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Super Mesec sada je bliži Zemlji nego ikada pre i evo šta to znači za vaše živote”

  1. Irena kaže:

    Jako mi se svidjaju ovi inspirativni tekstovi. Ne moraju cak ni da budu istiniti, ali mi je tako milina neka kad procitam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.