Promocija Ivaninih priča održana sinoć u beogradskom restoranu Tramontana

by | 12 novembra, 2016

Svi vi koji ste možda poslednjih meseci nailazili slučajno na sajt Ivanineprice.com i potom mu se rado vraćali, sinoć ste u beogradskom restoranu Tramontana mogli uživo da vidite i čujete kako su se stvarale. NOvinarka i voditeljka Ivana Đorđević i zvanično je predstavila sajt. Priče sa ovog sajta kazivala je glumica Nina Grahovac, dok je gitarista Dejan Nedić bio muzička pratnja ovoj neobičnoj književnoj večeri. 

Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

– Moje priče nude lepšu stranu stvarnosti, i pišem onako kao što pričam – bez dlake na jeziku. Ljudima se sviđa moja neposrednost, način na koji šaljivo bojim stvarnost dok pišem o nekim krajnje ozbiljnim životnim pojavama. Smatram da je život sam po sebi vrlo neozbiljna pojava i da ga tako i treba prihvatiti. Smejati se što više, i prihvatati ono što realno ne možeš da promeniš. Ivanine priče su priče o putovanjima, hrani, ljubavi ali na jedan potpuno neušminkan i nestereotipan način. Jer su sve doživljene proživljene. Moja ideja nije da se dodvorim publici, već da ljude nateram da se zamisle, da ih nasmejem jer se sve stvari mogu posmatrati i ovako i onako. I da svoj svet boje svojim bojicama, a ne onim koje im je neko drugi dao.Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

Brojne zvanice iz svih društvenih sfera podržale su Ivanu u prijatnom ambijentu restorana sa isključivo morskim specijalitetima. Ivana nam je otkrila da ni mesto održavanja nije slučajno.

Želela sam da na jednom mestu okupim draga lica, kolege prijatelje, saradnike, sve one koji su me podržavali tokom dosadašnje karijere. Jer kada odaberete put, mnogo je važno koga sve sretnete na tom putu. Mnogo ljudi me pitalo zašto baš ovde i ima li restoran Tramontana neko značenje za mene. Tramontana je vetar koji duva u Italiji sa sve četiri strane sveta, i sličan je buri. Moja želja je da moje priče stignu do čitalaca sa svih strana sveta. S druge strane često pišem i o ljubavi i ono što je meni lično bio neki lajt motiv jeste da to mora da bude večera sa morskim specijalitetima. Jer moje priče se gustiraju kao vino uz ribu.

Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

Foto: Srđan Pajić, Fabrika Fotografa

Promociju Ivaninih priča podržale su i brojne javne ličnosti kao što su Lepa Brena i Neda Ukraden, Ćira, ali i kolege sa Grand TV – Vesna Milanović, Goran Petrović Švela, Endži Mavrić, te modni kreatori Igor Srzić i Snežana Stokić, ali i brojne kolege iz drugih medija.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.