Categories Stil života

L&Z filmska preporuka za vikend: Uživajte u najvećoj ljubavnoj priči svih vremena

Ukoliko ne izlazite nigde ovog vikenda imamo odličnu filmsku preporuku za vas…Donosimo vam istinita priča o velikoj tajnoj ljubavi Čarlsa Dikensa.

Na vrhuncu karijere, sredovečni, oženjeni Dikens sreo je mladu glumicu Elen „Neli“ Ternan, koja je postala njegova ljubavnica do kraja njegovog života. Istorijska drama Nevidljiva žena koju je režirao i u kojoj glumi Rejf Fajns, zasnovana je na istinitoj priči o velikoj tajnoj ljubavi Čarlsa Dikensa i govori o njegovoj vezi sa mladom glumicom Neli Ternan zbog koje se razveo i sa kojom je proveo poslednje godine života.

 Zarobljen u braku bez ljubavi sa lojalnom i odanom ženom koja mu bezuslovno veruje ali u isto vreme i sumnja, Čarlsu Dikensu zaokupira pažnju mlada glumica Neli. Nasuprot njihovim nespojivim pozicijama u kojima se nalaze i obavezama koje imaju, ne mogu da sakriju svoja osećanja koja gaje jedno prema drugom. Između njih je počela afera koju su za života držali u tajnosti. Ova veza postala je jedna od najvećih ljubavnih priča u istoriji književnosti, inspirišući razne spekulacije zasnovane na poznatim činjenicama.

 

Pravi muškarac u ženi za ceo život traži 4 karakteristike! Posedujete li ih?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA