Categories Stil života

Pobedite jesenju melanholiju: Tri saveta za uživanje u dugim jesenjim noćima!

Jesen nekako uvek dovodimo u vezu sa melanholijom. Sve manje sunčanih sati, hladan vetar, oblaci, kiša, ranije pada mrak… Sve utiče na raspoloženje, ali ako drugačije postavite stvari, onda i u jeseni možete da uživate. Evo kako:

Kreirajte ušuškanu kućnu atmosferu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eliza Schneider (@white_aesthetic) on

Ušuškani u toplini svoga doma, možete sebi napraviti savršen ugođaj. Na primer, možete da se izležavate pod mekanim ćebetom uz šolju omiljenog čaja. Recimo, čaj sa ukusom jabuke i cimeta, brusnice ili šumskog voća nekako baš asociraju na jesen. Uz to, možete pustiti neki lep, romantičan film, seriju, ili pročitati knjigu, onu koja se već neko vreme nalazi u vašem planeru. Da ugođaj bude potpun, upalite mirisnu sveću – aroma pomorandže, cimeta ili vanile, nezaobilazni su u jesen.

 

Spa dan kod kuće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peanut Butter Gorgeous (@peanutbuttergorgeous) on

Odredite jedan u nedelji u kome ćete se posvetiti samo sebi. Razmazite vaše telo pilinzima, i raznim kremicama. Isprobajte nove maske za lice, i naravno opustite se u penušavoj kupki. Pustite omiljenu muziku, sredite nokte, kosu, i zaboravite na sve brige. Zvuči savršeno zar ne?

 

Šetajte svaki dan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Svitlana Panova (@panowapanowa) on

A ako ste osoba od akcije, onda vam neće smetati hladnoća da se prošetate parkom, jer ćete tako na najbolji način osetiti jesen. Lišće u svim nijansima žute, i opalo koje opuštajuće šuška pod vašim koracima…zar vam ne zvuči opuštajuće i… savršeno?

Foto: Thinkstock

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA