Bred Pit i Anđelina Džoli potražili stručnu pomoć! Saznajte zašto…

by | 19 septembra, 2015

Ćerka jednog od najpoznatijeg holivudskog para, Šajlo Novel Pit, oduvek je volela da se oblači kao dečak, a iako su svi mislili da je u pitanju samo prolazna faza, izgleda da nije tako…

foto. Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Šajlo Novel Pit, prvo biološko dete Breda Pita i Anđeline Džoli, oblači se isključivo u odeću svoje braće, a u poslednje vreme insistira da je zovu Džon, pa je slavni par odlučio da potraži pomoć psihologa.

Njeni zabrinuti roditelji su konsultovali stručnjake jer sumnjaju da Šajlo pati od rodne disforije, odnosno rodnog nesklada ili transrodnosti. U pitanju je sindrom koji se javlja kod osoba koje doživaljavaju nezadovoljstvo svojim rodnim i polnim identitetom koji im je rođenjem dodeljen.

„Njima je najbitnije da Šajlo bude srećna i samouverena, pa su spremni da učine sve kako bi joj pružili dom pun ljubavi u kome će se osećati sigurno“, navodi izvor blizak porodici Džoli-Pit.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Inače, Bred je u jednom intervjuu priznao da njegova ćerka Šajlo zahteva da je zovu Džon, a Anđelina je još 2010. godine kod Opre priznala da njena ćerka želi da bude dečak i da je tražila da je ošišaju na kratko.

„Obožava da nosi mušku garderobu i više se druži sa svojom braćom. Zapravo, ona veruje da je njihov brat“, rekla je Anđelina tada.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.