Dejvid Haselhof ponovo „čuva“ plažu

by | 24 marta, 2016

Dejvid Haselhof (63) se vratio ulozi čuvara plaže, ali ovoga puta u fimskoj verziji “Baywatch”, gde je golišav do pojasa odmeravao mišiće sa Dvejnom “Rok” Džonsonom (43).

A photo posted by therock (@therock) on

Posle gotovo 16 godina od kada je prikazana serija “Baywatch”, snima se fim gde se pojavljuju i neki stari, dobri, čuvari plaže, kojima godine očigledno ne mogu ništa.

Ovaj seksi dvojac, iako je razlika u godinama pozamašna, uslikan je kako trči duž plaže obučen u crvene kupaće koji su i zaštitni znak serije, a sada i filma.

Davnih osamdesetih on je vozio najbolja kola na planeti, devedesetih je dominirao ekranima dok na usporenom snimku trči duž plaže u nauspešnijoj seriji svih vremena. A danas je jednostavno – The f’n man. Fenomenalan dan na snimanju sa mojim bratom – Dejvidom Haselhofom – čovekom sa kojim je sve i počelo. Sjajan baja sa neverovatnim smislom za humor. I da, trenira kao lud za film! – napisao je Dvejn kraj njihove fotografije.

Haselhof je tumačio lik Miča Bjukenona, šefa spasilaca, u seriji, a sada je u filmu ta uloga pripala Dvejnu. Ali, očigledno da će se i Haselhof pojaviti u nekoj od scena, samo što još uvek nije objavljeno koja će biti njegova uloga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.