Categories Zvezde

Kim Kardašijan poput Mortiše Adams

Popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan pojavila se na dodeli BET Honor nagrada ovog vikenda u tamnoj toaleti koja neodoljivo podseća na nešto što bi obukla Mortiša Adams iz čuvene serije “Addams Family”. Da li se i vama čini da je sličnost neverovatna?

Soto: Sipa
Foto: Sipa

Već smo navikli da se Kim pojavljuje u svakakvoj garderobi, ali ovakav stajling od nje nismo očekivali. Poznata po isticanju svojih oblina i pokazivanju delova tela, ovoga puta opredelila se za konzervativniji izgled i time nas sve iznenadila. Da li to Kimica postaje smerna ili je ovo još jedan marketinški trik poznate cice?

Kad kažemo konzervativni izgled, mislimo na to da je Kim za ovu priliku odabrala haljinu Balmain crne boje koja je pokrivala svaki milimetar njenog tela, sa malim prorezima sa strane kroz koje je pažljivo oko moglo da uhvati delić kože ove lepe starlete. Duga ravna kosa i tamna šminka samo doprinose celokupnom utisku.

Thank you @BalmainParis & @olivier_rousteing for this amazing dress!!!!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iznenađenje je još veće ako se prisetimo kako se fotografisala samo nekoliko dana ranije.

Podsetimo se, 20. januara, ova zvezda se skinula u bikini sa krznom i pozirala u snegu. Tada su je mediji upoređivali sa izgledom pin-ap devojke šezdesetih, Rakel Velč, u filmu “One Million Years B.C”.

Da li Kim s razlogom imitira likove iz filmova ili je to čista slučajnost ostaje nam da vidimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA